Slow

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Shorts: American Apparel Sweatshirt: Weekday Krave: Vintage Sko: Won Hundred

Alt er vel her på Fyn. Som i kan se, skinner solen altid her. Tiden går dejlig langsomt og jeg når alle de ting som har ligget og ventet på mig i 100 år. I morges var jeg ude og løbe en lang tur med min mor. Det bekræftede mig i at jeg er i topform. Den gamle kunne ikke helt følge med 🙂 I morgen vender jeg tilbage til København, hvor der venter et par travle men sjove dage.

Desuden bliver vinderen af Samsøe/mastercard konkurrencen fundet i morgen formiddag, så husk at deltage.

Im still spending time at my parents place. Time is moving slow and i have been catching up on all things I havent had time for, back home in copenhagen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments