Torsdag

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Bukser: American Apparel Bluse: Cos Jakke: Weekday Støvler: Horze

Sådan har jeg set ud i dag, hvor jeg startede med at have en lille bitte tøjkrise. Når det kommer til tøjkriser, siger min erfaring mig, at man kommer langt med en simpel bluse og et par højtaljede bukser. Så sådan endte det i dag og det gik da okay.

Jeg har brugt det meste af eftermiddagen sammen med Ditte. Vi skulle lige i Whyred, nu hvor de havde 30% på alt. Jeg købte dog ikke noget. Vi tog også lige et smut forbi Cos. Så kan i selv regne ud hvordan det endte. Det starter med krave!

I er flere som har spurgt til mine Horze støvler, som jeg har på her. For en god ordens skyld, vil jeg lige gøre opmærksom på, at jeg har fået dem af Horze. Efter jeg lavede et indlæg om dem, for noget tid siden, var der vidst flere af jer som købte dem. De kontaktede mig og spurgte om jeg ville have et par (som tak). Det sagde jeg naturligvis “ja tak” til. Jeg er også super glad for at i faktisk bruger de tips jeg giver jer. Det kan man jo aldrig helt vide, her på den anden side af skærmen. Nå, back to the boots; jeg super glad for dem og har nærmest haft dem på hver dag, siden jeg fik dem. En læser tippede mig om at de var lidt store i størrelsen. Jeg svinger altid mellem 37 og 38 så jeg valgte en 37. og de passer perfekt. Kvaliteten er også ret god, taget prisen i betragtning. Alt i alt, et par dejlige støvler!

This is how I looked today. I was totally lost of inspiration this morning so I took the save choice; tight pants and a basic t-shirt. I think it went okay 🙂

 

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments