This Saturday

I lørdags have jeg et lille job, hvor jeg skulle tage billeder til Stylegallery og Costume, til en fest som Fiona arrangerede. Festen blev holdt i nogle fantastisk lokaler på Stay hotel på Islands brygge, med udsigt over hele København. Jeg havde egentlig tænkt, at jeg bare skulle være der i et par timer og så hjem og arbejde. Men til min store overraskelse, kendte jeg mange af gæsterne og det endte med at blive en fantastisk fest. Her får i lige lidt fotospam:

Photobucket

Photobucket

Det pæne lokale og den pæne udsigt

Photobucket

Camilla og Sidsel

Photobucket

MEGET pæne sko

Photobucket

Der blev danset!

Photobucket

Photobucket

Fionas fantastisk kjole fra Gestuz

Photobucket

Og der blev taget billeder

Photobucket

Jeg var hoppet i min nye vintage kjole, som faktisk var købt til Costume festen. Men så kom den fra Cos jo pludselig i vejen. Beklager at i ikke kan se den VILDT godt, men min fotograf valgte at fokusere på alt andet end mig. Hun bliver sikkert sur når hun læser det her 🙂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments