Når søndag er søndag

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Skjorte: A.P.C Taske: Cos Sko: Horze

Jeg er mere end træt, efter en weekend med et proppet program. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har nået så mange forskellige ting på så kort tid. Det har været nogle skønne dage med tre gode fester. Det kan sagtens mærkes i kroppen, så jeg valgte et MEGET afslappet og søndags-agtigt outfit i dag. Jeg har tilbragt dagen i dyrehaven med min søster. På vejen hjem tog vi et spontant smut forbi Charlottenlund loppemarked. Vi kom i den sidste time (hvorfor lukker de allerede kl. 14??) Så de fleste gode ting var nok taget. Men der var mange fine damer med gamle fine mærkevarer, så jeg overvejer at stå tidligt op næste søndag og se om der kunne være held. er der nogen af jer der har gode erfaringer med det loppemarked? eller andre på de kanter?

I am very tired today. I have had an amazing weekend with 3 good partis. Today I spent my day with my sister. We went up north and passed by a fleamarked where all the rich ladies were selling out. I think i’ll pass by that again nex sunday.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments