Outfit

Photobucket

Kjole: Cos Sko: Weekday Taske: Yvonne Konè

Sådan så jeg ud i går, da jeg var til Costumes sommerfest. De af jer som følger med på Facebook, har nok fornemmet, at jeg har været på en ret intens kjolejagt. Egentlig havde jeg fundet en kjole til anledningen, som jeg var ganske tilfreds med. Men et hurtigt besøg i Cos, i onsdags, resulterede i en ændring, uden den mindste overvejelse. Da jeg jeg så denne kjole tænkte jeg “der er den jo”. Simpel, feminin og tidsløs. Det er bestemt ikke sidste gang, at den er med mig i byen. Heldigvis byder min weekend på flere fester, så mon ikke den anden kjole kommer i brug alligevel!

This is what I was wearing yesterday, when I was at Costumes summerparty. I found the dress in Cos the other day and it was love at first sight. Love the simple look.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments