On top of the world..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

T-shirt: Vintage Cardigan: Vintage Shorts: Weekday Støvler: Horze (gave)

… eller på toppen af København, om man vil. Her er disse detalje billeder i hvertfald taget. I dag inviterede Gina Tricot nemlig på en lille fremvisning af deres efterårskollektion. (Billeder følger når vi nærmer os den tid) Det hele foregik i flotte lokaler på 6. etage med udsigt udover hele byen.

Jeg var også til et lille event hos make up mærker Yves Rocher. Jeg er typen som normalt kun bruger foundation og mascara (egentlig mest fordi jeg er MEGET dårlig til at lægge make up) men et par make up artister vise hvordan man nemt kunne få et naturligt sommerlook, hvilket jeg blev meget inspireret af. Heldigvis fik vi produkterne med hjem, så vi kunne teste dem. Det skal jeg nok også lige vende tilbage med 🙂

Today i’ve been to a couple of press events. One of them was on the 6th floor with a view over entire Copenhagen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments