Lørdag…

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jakke: H&M Kjole: Vintage Sko: Won Hundred

Jeg fandt desværre ikke èn eneste ting på loppemarkedet i dag. Det meste var gamle cardigans fra Vero Moda, Kaffe og Saint Tropez (hvis i forstår) MEN til gengæld fandt jeg denne hvide bluse/kjole i en genbrugsbutik for for et par dage siden. Det var kærlighed ved første blik og jeg føler at jeg har ledt efter den i 100 år. Jeg tror faktisk at det er 3. gang at jeg har den på. Det er vidst hvad man kalder for et godt køb! I dagens anledning, fandt jeg også min sommerjakke, fra sidste år, frem.  Lyse farver – JA TAK.

Today i went to a fleamarket. I did not find one single thing. BUT the other day I found this dress in a charity shop. I feel that I have been looking for it in years and today is the third time im wearing it.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments