Sort mandag…

Photobucket

Photobucket

Kjole: Acne Cardigan: Cos Jakke: Elin Kling for H&M Bukser: Gina Tricot Taske: Cos Sko: Zara

Min dag startede sådan rigtig mandagsagitigt med internet som gik ned, photobucket som ikke gad at samarbejde og en kegle som stjal min vasketid. Det hele skulle selvfølgelig lige ske midt i alt det her blog flytteri. Jeg blev så sur at jeg løb en lang tur for at afreagere. Det hjalp heldigvis. Dog var jeg uinspireret da jeg skulle vælge tøj, så jeg holdte mig til sort, sort og sort. Det sker ellers yderst sjældent. Dagen sluttede heldigvis dejligt med Kaffe og middag med min veninde og en blog som endelig virker!

I had a really bad start on my day. A typical monday. I was also very uninspired when getting dressed so I chose an all black outfit.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments