From Paradise..

Billede 1

Min søster er netop hjemvendt fra paradis (også kaldet New York) Hun havde mange fine fødselsdagsgaver med hjem til mig. Her i blandt denne yndige vintage skjorte og mørke denim shorts fra American Apparel. Jeg elsker dem allerede.

I dag er jeg taget hjem til fotografen for at bage boller og holde store bagedag. Jeg skal holde fødselsdag for mine veninder på  søndag. Min egen ovn er mindre end en skotøjsæske, så det vil hurtigt tage mig 3 dage at få bagt. Så er det godt at man kan komme ud og låne en stor ovn!

I aften står den på shopping og hygge hos Stine Goya/Weekday! Exciting!

My Sister just returned from New York, where she bought this pretty vintage shirt and American Apparel shorts for me, as a birthday gift. I love them already.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments