Onsdag..

Onsdag

Bluse: Zara Bukser: Gina Tricot Sko: Won Hundred Taske: Cos

Om vinteren brokker vi os over, at det er svært at nå at tage billeder, inden solen går ned kl. 14 (!!) Nu har jeg lyst til at brokke mig igen, for det er dælme også svært at tage billeder når solen er overalt. Men det er også det eneste dårlige jeg har at sige om den (altså solen) Som i kan se, er jeg også hoppet med på bukser-med-vidde tendensen. Jeg synes bare ikke rigtigt at de kommer helt til sin ret på billederne. Der er altså noget mere vidde i dem i virkeligheden. Jeg kan egentlig meget godt lide tendensen og kunne godt finde på at anskaffe mig flere af slagsen. Jeg gjorde lige mit outfit ekstra 70er-ish med min runde briller fra Tiger.

Husker i iøvrigt at følge med på Facebook, Bloglovin og Twitter?

I just got my first pair of flared-pants. I actually like the trend an wouldent mind having a few more pair. I completed the 70’s look with my round John Lennon sunnies.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments