Oldie but Goodie

Billede 1Billede 2

Kjole: Carin Wester for Weekday Strømper: Topshop Taske: Yvonne Konè

Det gode ved at bo i en kuffert er, at man ikke har mangle valgmuligheder, når man skal klædes på om morgenen. For mig gør det ofte situationen lidt nemmere 🙂 Da jeg skulle pakke min taske og bladrede alle bøjlerne i mit skab igennem, faldt jeg over denne hvide kjole fra Carin Wester for Weekday. Jeg tror faktisk at den hører blandt en af de ældste ting i min garderobe og jeg har aldrig overvejet at skille mig af med den. Den passer perfekt til en forårsdag som i dag.

Desuden nyder jeg hvert eneste sekund her på Fyn. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har slappet så meget af og spist så god mad. Det gør kun det hele bedre at jeg er omgivet af grønne træer, fuglelyde og 100 m til havet. JEG ELSKER FORÅR 🙂

I found this old dress for Carin Wester for Weekday when I had to pack for the weekend. It is one of my favorites in the closet.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments