DANSK manufaktum

I går bød DANSK på hygge i deres manufaktum butik på Istedgade, som (næsten) ligger lige ved siden af deres tøjbutik. Det er en VILDT flot butik, som bestemt er et besøg værd hvis man er på de kanter. Lokalerne er store, smukke og lyse og deres interiør er helt unikt. Vi fik også et lille kig på deres (tøj) AW kollektion – den er pæn. Se mine favoritter herunder og hold jer ikke tilbage med at spørge, hvis der er noget gerne vil vide 🙂

Billede 4Billede 2Billede 3Billede 5Billede 6

Fantastisk flot kjole, som jeg uden tvivl skal have. Når vi kommer så langt..

Billede 1

Seje billedrammer som også er kommet på min ønskeliste.

Husk iøvrigt at nyde solen 🙂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments