M.A.N.D.A.G

Billede 1

Billede 2

Buksedragt: vintage Bluse: H&M Sko: Won Hundred

Et meget simpelt outfit fra i dag, hvor solen endnu engang skinnede. Yay. Jeg startede dagen med at være et smut forbi Only, for at se deres efterårskollektion. Det er nu lidt mærkeligt at kigge på efterårstøj nu! Jeg har stadig optur over at have smidt min vinterjakke. Men der var nogle fine ting. Bestemt. Buksedragten et af de andre gode fund, som jeg gjorde på Remisen i lørdags. Jeg tror egentlig at det er meningen, at benene skulle være helt lange. Det er de tydeligvis ikke på mig, men jeg synes egentlig at det fungerer meget godt.

Når jeg kigger på det nederste billede, går det op for mig hvor meget jeg virkelig trænger til at blive klippet. Jeg kan nærmest ikke huske hvornår jeg sidst var ved frisøren. Hvis i kender en god og billig en af slagsen (i københavn) så må i meget gerne sige til 🙂

An outfit from today. I started my day by looking at Onlys fall collection. It is stange to look at winther clothes, when spring just arrived. The jumpsuit is vintage and i found it at a fleamarket this saturday.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments