Lørdag..

Billede 1Billede 2

Jakke: Elin Kling/H&M Cardigan: COS Skjorte: Vintage Shorts: Vintage Taske: COS Sko: Won Hundred

Et outfit fra i går, hvor jeg lavede mange gode ting. Det bedste var en tur på loppemarked i Remisen på Østerbro, hvor man seriøst kunne gøre nogle gode fund. Mit bedste køb var læderjakken fra Elin Kling for H&M. Prisen er nærmest ligegyldig 🙂 Jeg kan virkelig anbefale at slå et smut forbi næste gang det afholdes, hvis man gerne vil købe lækre mærkevarer til billige penge. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg sætter mine ben der.

Yesterday I went to a fleamarket in Copenhagen, where I found A lot of good and very cheap things. The best was this leatherjacket from the Elin Kling/H&M collection. It was my lucky day!

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments