Torsdag…

Billede 5

Billede 6

Strik: Samsøe Nederdel: Vintage Skjorte: Vintage Sko: Zara

Først og fremmest vil jeg gerne sige TUSIND TAK for alle de søde kommentarer i har tilføjet til indlægget nedenunder. Det betyder rigtigt meget for mig og går lige i hjertet 🙂

I dag hoppede jeg i et wind proof outfit. Hold da op hvor det blæser! det må det gerne holde op med. Blusen er en af de ting som jeg fik hos Samsøe & Samsøe i går. Materialet er blødt og lækkert uld, som er perfekt til en dag som i dag. Ellers har min dag endnu engang stået på Stylegallery arbejde og endnu et spææææændende møde. Ha en dejlig aften 🙂

Today I am wearing a wind proof outfit. The Storm has gone crazy here. The Sweater is a gift from Samsøe & Samsøe. It is perfect for windy days like this.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments