Windy

Billede 4

Billede 3

Bluse: Zara Shorts: Levis vintage Støvler: købt i NY

Dagens outfit, med masser af vind i håret og en cykel som matcher striben på min bluse. I dag har jeg været til brunch hos Nikon, som har lanceret et nyt sejt kamera. Det har så mange vilde og brugbare effekter, at jeg næsten ikke kan leve uden. Heldigvis bliver der mulighed for at låne et. Bagefter stod den på shopping med Ditte indtil regnen gik amok. Jeg har købt noget MEGET pænt som jeg viser i morgen. Min aften står på praktiske ting og en masse Stylegallery arbejde. Derfor gør det mig egentlig ikke noget at det regner 🙂

An outfit from today, where i started with bruch with Nikon, who just launched a new cool camera. Cant wait to try it. Afterwords i went shopping. I’ll show you what I bought tomorrow,

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments