Denim & Denim

Billede 1

Billede 3

I dag tog jeg chancen og satsede på, at det var varmt nok til at have min denim jakke på. Det var det heldigvis. Jeg har endda cyklet hele byen rundt uden at være ved at dø af kulde. Så er det altså forår. Min sweatshirt er en gammel sag fra Cos, som stammer helt tilbage til dengang jeg arbejdede der. Det er sådan et favorit item, som altid kan redde en tøjkrise. Jeg kan rigtig godt lide den lille “folde-detalje” ved ærmerne. Desuden har jeg købt noget pænt idag, som jeg viser i morgen, så husk at kigge med 🙂

Today i wore my denimjacked without freezing. How great. The sweatshirt is and an old thing from Cos, it is one of my favorite items 🙂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments