Krisetider

Billede 1Billede 2

Jeg er inde i en af de der perioder, hvor jeg har tøjkrise konstant og hvor jeg føler, at mit skab er t.o.m.t. Det passer nok ikke helt, men jeg trænger virkelig til noget fornyelse. Eller bare nyt tøj. Det kender i nok allesammen til? I morges var den helt galt, så der måtte jeg dykke langt ind i skabet. Jeg fandt denne gamle vintage t-shirt som jeg havde glemt alt om. Jeg tænkte at det nok var mest sikkert at sætte det sammen med sort – det holder jo altid 🙂 Heldigvis har jeg mine elskede Won hundred sko som, efter min mening, kan løfte det hele op.

T-shirt: vintage Cardigan: Weekday Jakke: Vintage Sko: Wou hundred Taske: American Apparel

Lately I have had to idea what to wear and really need some new clothes. This morning I had to dig deep down in the closet and found this old vintage t-shirt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments