So last year…

Lat year

Jeg har gjort det før og synes at det var sjovt. Derfor gør jeg det lige igen: viser et billede af mig selv, som er præcis et år gammelt. Jeg kan huske at det blev taget en marts-søndag, hvor jeg lige havde drukket kaffe på Granola på værnedamsvej. Min trang til forår, på det tidspunkt, var nærmest større end den er nu (og så er det vildt) Jeg havde vidst også fået et mærkeligt flip med hvide strømpebukser(?) Jakken er fra H&M og den er jeg stadig rigtig glad for. Den skal nok blive brugt en del dette forår. Noget af det sjove ved at have en blog er netop, at man “arkiverer” sine looks og kan se hvordan ens stil (heldigvis) ændrer sig.

Husk iøvrigt at følge med på bloglovin. Så bliver jeg glad 🙂

This picture was tanken one year ago. One of the funny things about having a blog is that you archive your looks. I think i had something for white tights last year(?) Do you, btw follow the blog on bloglovin? that would make me happy 🙂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments