Forårsfornemmelser…

Billede 3Billede 4

… Okay, måske lidt optimistisk. Men i dag har solen skinnet og sneen er “næsten” væk. Måske er det bare fordi jeg sov så længe igår, at jeg gik glip af dagslys. Af samme årsag har det også været et par stille dage herinde. Jeg havde en fantastisk nytårsaften og kom da også først i seng, engang efter kl 6. Det er efterhånden også ved at være en klichè at sige, at nytårsaften altid skuffer, fordi man har forventet noget vildt, som aldrig ender med at leve op til forventningerne. Nu har jeg tænkt lidt over det (filisofi på højt plan) og min erfaring siger altså, at det altid ender med at blive FANTASTISK sjovt. Jeg glæder mig allerede til næste år.

Billederne her er fra i dag. Nederdelen købte jeg i en genbrugsbutik på Fyn i julen. Jeg har nærmest haft den på lige siden.

I morgen får jeg besøg af Marie, som skal lave garderobetjek på mig, til Fashionista. Jeg må hellere komme igang med at forberede mig lidt. Ha en dejlig aften.

Jakke: Cos Nederdel: Vintage Strik: Forever21 Krave: Vintage Støvler: Friis & Co

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments