Outfit

Billede 2Billede 3

Man skal altså være hurtigt ude, hvis man skal tage billeder i disse dage. Det bliver jo nærmest mørkt før kl 3. Billederne her er faktisk taget kl. 3 i dag og man kan vidst godt fornemme mørket. I love it, eller?

I dag har jeg tilbragt dagen med min veninde Cecilie. Vi har drukket kaffe og spist boller og kigget butikker. Sådan burde man tilbringe alle dage. Jeg svarer på spørgsmål i morgen, så hvis der er noget du gerne vil vide, så skal du skynde dig. Desuden modtager jeg også gerne feedback på bloggen. Så sig endelig til hvis der er noget i gerne vil se mere af og hvis der er noget i ikke gider at se på. I morgen skal jeg også på et photoshoot, hvor jeg skal brilliere den som model, så jeg må hellere få en god nattesøvn. God lørdag 🙂

Jakke: Cos Bukser: Topshop Turban: Monki Taske: Yvonne Konè

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments