Costume i parken..

Billede 3Billede 4Billede 6Billede 5

I tirsdags var jeg en tur i Parken for at se landskamp, sammen med Costume redaktionen og resten af benjamin forlaget. En lidt anderledes aften end hvad jeg ellers er vandt til. Men det er godt med noget anderledes kultur engang imellem. Og som i kan se, havde vi naturligvis front row pladser. hehe 🙂

Lige nu sidder jeg i toget på vej hjem fra Århus. I går var jeg til åbning af den nye Monki butik for at tage en masse billeder til bloggen, stylegallery og Costume.dk. Jeg poster en masse billeder senere, for gud hvor var der mange flotte og inspirerende mennesker.

1. Journalist Marie, Mig, og Liv som er skønhedsredaktør

2. Lily i en fantastisk strik fra Zara

3. Parken (?!)

4. Balenciaga i parken

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments