Tirsdag..

Billede 3

I dag får i lige et billede uden ansigt, for jeg kunne åbenbart ikke finde ud af at se ordenlig ud 🙂

Min taske fra Topshop er endelig kommet og jeg blev glædelig overrasket da jeg så den i virkeligheden. Som bekendt starter modeugen i morgen og det glæder jeg mig rigtig meget til. Alligevel har jeg det også lidt, som man har det med nytårsaften: man snakket om det i 100 år og så bliver det alligevel ikke helt så vildt som man havde håbet. Men lad os nu se. Jeg skal til en masse forskellige shows, både igennem Costume og bloggen og tage billeder af flotte mennesker til Stylegallery (så kom endelig og sig hej hvis i ser mig) Jeg satser på at få nogle Pauser engang imellem til at smide et par indlæg op 🙂

Shorts: Vintage Bluse: Vintage Tørklæde: Vintage Sko: Acne Taske: Topshop

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments