Matches

wwskomm-1wwskomm-2

I går aftens, efter arbejde mødtes jeg med min søster, til en hurtig kop kaffe på Rådhuspladsen. Hun havde nemlig lige gjort min dag meget bedre. Lige siden jeg skrev om de brune sko fra zara (et par indlæg længere nede) er jeg blevet mere og mere forelsket i dem. Jeg har solgt godt ud af min garderobe på det sidste og besluttede mig derfor for at købe dem. Men hvad er det så lige der sker? jo, de bliver naturligvis udsolgt. Sådan går det ALTID hvis man liiiige skal tænke over det. Min kære søster tog en tur i (menneskeforladte) Fields igår, hvor de naturligvis var at finde. Man burde komme der noget mere 🙂

Jakke: H&M Sko: H&M: Tørklæde: vintage Taske: Vintage

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments