Til Weekday åbning (sammen med resten af byen)

Billede 11Billede 6Billede 9Billede 10Billede 8

Sådan føltes det ihvertfald. OMG hvor var der mange mennesker. Derudover var det super hyggeligt og dejligt at se en masse mennesker som man ser for sjældent. Butikken var virkelig STOR og flot. Jeg og min veninde var så heldige at få lov til at komme inden festen og få en rundvisning og lidt historie bag butikken. Her fik vi f. eks fortalt at butikken er arkitekt tegnet (kan ikke lige huske af hvem) og at der ikke er en eneste lige vinkel i indretningen. Interessant. Det var begrænset hvad jeg fik taget af billeder, for det var næsten umuligt at hive sit kamera op af tasken…

Ha en dejlig fredag aften..

Mie

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments