Minimarket show

Billede 2Billede 4Jeg er netop kommet hjem fra Minimarkets SS10 show i Forum. Tøjet var selvfølgelig helt fantastisk (nu har jeg jo også en svaghed for svensk design) og fyldt med farver. Deres populære platou-sko kommer igen, i mange forskellige farver, så der er virkelig noget at glæde sig til. Jeg fik taget en masse billeder, men det øverste er det eneste jeg vil tillade mig at vise, da mine fotografiske evner ikke rækker særlig langt. Til gengæld kan man fra i morgen se flere billeder og læse anmeldelsen her.

Selv var jeg iført sort bluse fra Topshop, nederdel fra Monki, taske fra Black lily og støvler fra Gardenia.

Nu vil jeg skynde mig at tage et bad, så jeg kan kommer videre ud og nyde modeugen.

Mie

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments