UGENS BEDSTE BUDGETFUND

OM EN SEMI SOMMERSØNDAG OG VERDENS BEDSTE BLAZER

Reklamelinks: Blazer: & Other Stories Top: Vintage Jeans: Monki Sandaler: Marni Taske: Loewe

Reklame for & Other Stories

Hola chicas 🖤

Jeg håber at I har nydt jeres weekend fuldt ud – uanset om I har tilbragt den ude i det danske sommerland eller som I vil tilbringe enhver anden weekend. Min har helt klart været den sidste af slagsen. Altså helt normal. Der er stadig en uge til at jeg går på sommerferie og med det lidt halvkedelige vejr vi har de her dage, så er det altså helt okay. Jeg har tilbragt de seneste dage med en god blanding af afslapning, arbejde og middag med veninder og lidt secondhand-shopping. I dag gik turen til en kolonihave-forening på Amager sammen med Kat, som havde annonceret med et par loppemarkeder. Udvalget på markederne var måske en smule skuffende, men det var alligvel turen værd. At gå rundt mellem alle de fine små huse og haver, der er fyldt med byfolk, der tilbringer sommeren derude. Hvem der bare havde den mulighed.

Billederne her, er også fra tidligere i dag og den opmærksomme læser har måske allerede opdaget, at jeg var hoppet i præcis den samme blazer, som i mit seneste outfit-post. Det siger næsten sig selv, at jeg er mere end bare normalt glad for den. Det er som om, at den passer til det hele og så fungerer den perfekt som jakke, på de her lidt kølige sommerdage.

I skrivende stund er klokken sidst på eftermiddagen og om et par timer smutter jeg i madklub med mine veninder. Wine og dine på en søndag aften er altså lidt af en luksus og selvom jeg hverken har fri eller ferie i morgen, så føles det alligvel lidt sådan, når alt omkring en alligvel står lidt stille. Den kommende uge bliver også en forholdsvis rolig en af slagsen. Lidt arbejde, et par aftaler hist og her og så selvfølgelig forberedelse af den kommende sommerferie.

Som jeg tidligere har fortalt, går turen til Ærø og Fyn og so far har jeg ikke undersøgt eller forberedt noget som helst og hvis der er noget jeg ikke bryder mig om at være, så er det uforberedt. Og nu hvor vi snakker om Fyn og sommerferie, så har jeg givet et lille interview henne hos MeriMeri, hvor jeg bl.a fortæller om nogle af mine bedste sommerferie-minder og deler mine bedste tips til min hjemstavn, Fyn. Mon ikke turen går dertil for et par stykker af jer?

Kan I have en smuk aften 🖤

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS BEDSTE BUDGETFUND