UGENS BEDSTE BUDGETFUND

10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE

Et lille glimt fra min stue. Ikke at det har relation til resten af indlægget.

• Burde DR ikke snart komme med en ny dramaserier? Plejer de ikke at gøre det, på den her tid af året.

• Jeg tager virkelig hatten af for Danica’s seneste indlæg, hvor hun deler ud af hvordan bloggere tjener penge og åbner op for din egen økonomi.

• Nu hvor vi snakker om blogger-kollegaer, så er det efterhånden 100 år siden, at jeg siden, at jeg sidst har set nogen af dem. Rejser, jul, juleferie og alt det der, har gjort, at jeg ikke har været ude til noget siden slutningen af sidste år. Der er mange jeg savner..

• Reklamelink: & Other Stories har lige lavet forårets pæneste blazer. Faktisk tror jeg, at det er lige præcis den, jeg mangler i min garderobe.

• Et det bare mig, eller har vi noget der mindre om årets første forårsdag i dag? Jeg har lige været ude og løbe en lang tur og byen var fyldt med sol og mennesker der gik tur drak kaffe på fortovscafèerne. Det er altså et syn, som varmer mit kolde vinterhjerte 🖤

• Det nye album fra Selena Gomez. Anmelderne er ikke imponerede. Det er jeg til gengæld og jeg har nærmest ikke lyttet til andet siden det udkom og det har jeg tænkt mig at blive ved med.

• Efter uge med dejlig og vidunderlig thai-mad har jeg ikke kunne slippe tanken om, hvordan de formår at få nudlerne så glatte og fine i deres Pad Thai (og andre nudelretter). Hos mig klumper de altid sammen og blive tørre. Er der mon nogle kyndige på linjen, der ligger inde med et godt trick?

• Reklamelink: Jeg bliver stadig i tvivl om hvorvidt mit hår skal være kort eller langt i ny og næ. Men når jeg så f. eks ser en smuk model ala hende her, så er jeg faktisk ikke i tvivl længere.

• En vinter getaway på den her side af julen var simpelthen verdens bedste idè (det er selvfølgelig min seneste rejse til Thailand, jeg referer til) og det har gjort underværker på krop og sind. Så meget, at jeg overvejer at smutte afsted igen. Lige nu er jeg ret hooked på Goa. Er der nogen, der kan anbefale det?

• Jeg gad virkelig godt at være med i den næste sæson af Øen. Jeg gad også bare godt, at det ikke blev vist i TV.

8 kommentarer

 • Nat H

  På DR-tv er der en norsk dramaserie der hedder Exit – så godt (hvis du ikke allerede har set den 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Uhhh… EXIT!! Jeg bingede den på 2 dage tilbage i efteråret. Fantastisk serie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Mie, jeg synes det kortere hår er vildt smart til dig – og fedt til foråret.Very chic.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hvor er du sød!! Tusind tak 🖤Jeg satser også på at beholde det i et stykke tid endnu 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Mie ❤️
  Mit bud er, at premieren på DR’s nye dramaserie er lagt således, at den ikke kolliderer med EM-håndbold. I hvert fald starter ‘Når støvet har lagt sig’ søndag den 2. februar – det vil sige ugen lige efter afslutningen på EM 😄
  Apropos bloggerkollegaer; havde du ikke en gang en føljeton, der fulgte venindebogskonceptet, hvor du netop interviewede og havde en venindesnak med andre influencere (brugte jeg lige det ord? GRU!!!) og spændende personligheder? Kunne du ikke overveje at genoptage det? 😃
  Knus Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Rigtig god pointe, Anne 🙂

   Og jo, du har helt ret. Det gjorde jeg nemlig og rigtig godt husket. I øvrigt super at du nævner det, for jeg pønser faktisk lidt på et koncept i den dur, som meget gerne skulle se dagens lys i løbet af foråret <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  DRs dramaserie starter 2. februar – deter kun fordi jeg arbejder der, at jeg ved det😊 og jeg vil også gerne vide det hemmelige trick med pad thai.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Amen altså! Hvilken service-meddelelse. Tusind tak for det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS BEDSTE BUDGETFUND