POSTKORT FRA THAILAND #2

POSTKORT FRA THAILAND #2 1

Glædelig mandag, venner 🖤

Så kommer der lige endnu en lille opdatering her fra Thailand-land og det bliver nok også den sidste. Vi har netop taget hul på vores sidste dag og i morgen går turen tilbage til hverdag og januar. Heldigvis er jeg mere end klar til at møde den, for jeg føler mig 100% opladt på god energi og har haft den bedste uge fyldt med fantastiske stunder og oplevelser, jeg vil huske længe. Jeg har sagt det før, men jeg ER altså bare gladere, når solen skinner og når jeg ikke skal tænke på at huske mit tørklæde og mine vanter.

Selvom det egentlig ikke var planen, så tænker jeg også, at lave en lille guide til Phuket for der er allerede en del af jer som har skrevet og spurgt ind til tips til kommende vinter-get-aways. Jeg har langt fra oplevet alt hvad øen har at byde på, men lidt tips og tricks har jeg da at dele ud af.

Men det tager vi lige lidt senere. Her kommer der et par glimt og fortællinger fra de sidste par dage og så tjekker jeg ind igen, når jeg er tilbage på dansk jord.

POSTKORT FRA THAILAND #2 2Pad Thai har evigt og altid været min thai-favorit, men nu har Papaya salaten altså givet den kamp til stregen. Hold.nu.op hvor smager det godt. Er der mon nogen der kender en god opskrift på den perfekte sauce? 

POSTKORT FRA THAILAND #2 3En udsigt jeg aldrig bliver træt af

POSTKORT FRA THAILAND #2 4Kokosis til et nyt niveau

POSTKORT FRA THAILAND #2 5Nede på den lokale

POSTKORT FRA THAILAND #2 6De daglige tuk tuk-ture

POSTKORT FRA THAILAND #2 7Hvem der bare havde plads til sådan et par stykker i sin kuffert

POSTKORT FRA THAILAND #2 8Når hver morgen begynder her 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments