EN GUL BLAZER FRA ARKET OG NOGET OM CYKELSHORTS

SMÅ TING AT SKRIVE OM

I sidste måned havde jeg fødselsdag og det fejrede jeg bl.a med en lille intim middag for mine aller nærmeste veninder. Jeg ønsker mig aldrig noget til fødselsdag og jul, fordi jeg vitterligt ikke mangler noget. Derfor kan jeg godt være lidt af en pain in the ass at købe gaver til. Men denne gang ramte mine skønne damer virkelig plet og forærede mig noget, som jeg rent faktisk ikke anede, at jeg manglede.

En lille bitte bog, med 642 ting at skrive om. Det kan være alt mellem himmel og jord og de fleste af tingene er bare bitte små spørgsmål, som alle kan komme med et svar til. Tanken bag at forære mig netop den bog var, at jeg havde givet udtryk for, at jeg til tider bliver ramt af en (helt naturlig) skriveblokade herinde. Den her lille fætter vil være det perfekte værktøj til de dage, hvor fantasien ikke er største og hvor idèerne ikke vælter ud.

Desuden efterspørger I altid mere personligt indhold herinde og det vil jeg hjertens gerne også levere. Mit problem er bare, at jeg ikke altid kan finde en vinkel eller et passende emne. Her kan bogen også hjælpe mig lidt på vej og emnerne er faktisk så fine, at jeg tænker at vi skal gennemgå hele bogen sammen.

Så i dag starter vi på en ny føljeton med bogens første 3 sider. Jeg svarer på spørgsmålene så godt jeg kan og hvis I vil være med på legen, så må I hjertens gerne også komme med jeres svar i kommentarfeltet 🖤

Bogen kan I øvrigt købes her

Fortæl om dengang du brækkede

 En Knogle

Jeg var 5 år gammel og stod i hoveddøren ved mit barndomshjem og vinkede farvel til min veninde, som var på vej hjem fra vores legeaftale. Mit i det hele går min søster forbi og smækker døren i. Hun havde bare ikke opdaget, at jeg havde mine hænder inde i dørsprækken. Det næste jeg husker er, at jeg kigger på min hånd hvor det øverste del af min finger mere eller mindre bare hænger og dingler og det eneste der holder den fast er huden. Jeg får det stadig fysisk dårligt hvis jeg snakker om det.

 Et hjerte

Jeg var 17 år gammel og godt i gang med at leve min tidlige ungdom. Jeg havde været kærester med min high school sweetheart i godt og vel et år og det sluttede brat og ret grimt, da jeg pludselig fik øjnene op for en af hans bedste venner.

 Loven

Da jeg kørte på DSB’s ungdomsbilletter i lidt for lang tid efter at jeg ikke var ung længere, men nød godt af at have et studiekort, der var gældende i et pænt stykke tid efter at jeg var færdig med at læse. I må ikke sige det til nogen.

 Et løfte

Jeg lovede mig selv (og jer) at jeg skulle levere mere videoindhold og flere opskrifter herinde i år. Det går ikke så godt.

Hvilket sted vil du helst forvises til?

Sri Lanka. Vidunderlige Sri Lanka.

Hvilke ting vil du tage med dig?

Badetøj, en sommerkjole, solbriller, solcreme og og en notesbog, hvor jeg kunne notere nogle af alle mine tanker.

Beskriv dit første kys

Det var med Mikkel med det lyse hår og jeg har nok ikke mere mere end 3 år gammel. Vi gik i vuggestue sammen og boede en spytklat fra hinanden. Af og til tænker jeg faktisk over hvor i verden han mon er og om han stadig er lige så pæne som han var den gang.

Beskriv dit sidste kys

I går aftes kyssede jeg min venindes datter godnat, men hvis vi er ude i de mere lovey dovey-agtige af slagsen, så var det i November måned, hvor jeg pludselig blev ramt af lynet. Det var kort, men også virkelig rart.

 Beskriv dit næste kys

Kan man det? Optimalt ville det være når Cole Sprouse opdagede, at jeg eksisterede. Jeg ku virkelig godt, selvom ingen af mine veninder giver mig ret 😂

6 kommentarer

 • Celine

  Et virkelig fint indlæg, Mie 🙂 Bliv endelig ved med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hvor skønt!! Det kan du tro at jeg gør <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  1. 4 år gammel. Brækkede næsen, da gårdens bølle ville drille og jeg løb vækning faldt. Man husker ikke så meget fra den alder, men dét husker jeg.

  2. Som 17 årig valgte jeg at slå op med min daværende kæreste på vores 7mdr dag. Han stod med røde roser, og jeg gjorde det forbi. Dårlig timing af mig.

  3. I 7 klasse stjal jeg mars barer og colaer i Super Brugsen et par gange. Stoppede da min veninde blev busted. Puha.

  4. Hmmm…. den er faktisk svær. Man bryder måske små løfter til sig selv hver dag. Men kan ikke lige komme i tanke om et større brudt løfte. Om end jeg ved at det er sket!

  5. Bali! Elsker balinesere og deres skønne land

  6. Badetøj, solcreme, solbriller og min telefon

  7. Børnehaveklasse – min veninde og jeg var hjemme og lege ved en dreng fra klassen. Vi skiftedes til at holde ham og kysse ham. Haha!

  8. Min datter, for 10min siden. Ellers min mand da han kom hjem fra arbejde. Hov. Det er længe siden. Han må hellere lige få et kys med det vuns!

  9. Min mand. Nu!!! Og det skal være et langt et!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Ihhhh…. TAK for dit svar. Hvor er det dog skønt at læse. Og stakkels kæreste, du havde. Efter selv at have fået knust mit hjerte, så tvivler jeg på at kunne gøre det så hårdt ved en anden igen. Man tænker nok ikke så langt som 17-årig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Sikke en fin gave og virkelig en god idé med disse indlæg! Jeg er i hvert fald fan allerede 😉.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Laura!
   Det er nemlig en super fin gave og det giver sig selv, at der kommer mange flere af de indlæg fremover. Jeg er super glad for at du kan lide dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN GUL BLAZER FRA ARKET OG NOGET OM CYKELSHORTS