FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

EN TERNET BLAZER, EN SWEATSHIRT OG EN PRODUKTIV ONSDAG

Ternet blazerReklamelinks: Blazer: Stella Nova Sweatshirt: ASOS Jeans: Monki Boots: Shoe Biz Bag: Loewe

Reklame for Stella Nova

GLÆDELIG ONSDAG, ALLE ZUSAMMEN 🖤

I skrivende stund er klokken lige slået 17.30 og jeg har netop placeret mig hjemme i sofaen. Udover at have frosset min r** i laser, så har jeg haft en vanvittig produktiv dag. Tæller man morgenens løbetur med, så har jeg gået over 20.000 skridt og cyklet omkring 8 km. I bidende frost vel og mærke.

Dagens første stop var et møde på Sliders, hvor det jo er mig, der står for alle sociale medier og kommunikation. Vi har vanvittigt travlt for tiden, så lige nu er det faktisk der, at jeg lægger de fleste af mine arbejdstimer. Heldigvis er det rigtig sjovt, så det gør jeg gerne. Efterfølgende cyklede jeg ind til byen, hvor jeg havde et på ærinder. Jeg tog mig også lige den frihed, at smutte forbi et par butikker og sørme om jeg ikke fik brudt min dårligt shoppe-karma. Endda så meget, at jeg kom hjem med flere fine ting. I Gina Tricot hentede jeg de seje bukser, som jeg forelskede mig i i sidste uge. De er heldigvis ligeså seje (hvis ikke sejere) i virkeligheden og i Arket investerede jeg i en fin stikvest. På hjemvejen slog jeg vejen forbi pakkeboksen, hvor jeg kunne hente min bestilling fra Monki, der bestod af en fin fløjlskjole og en bikini til min kommende Sri Lanka-rejse. ENDELIG en lille opdatering af garderoben og jeg glæder mig til ikke at have tøjkrise i morgen!

I går var jeg i biografen med min veninde, Julie. Efter at have hørt jeg ved ikke hvor mange gode ting om “A Star Is Born” følte jeg, at jeg var nødt til at se den. Den var også rigtig god. Jeg tror måske ikke at jeg er helt så meget oppe at køre, som jeg havde forventet at være. Det er en virkelig fin og smuk kærlighedshistorie og både Lady Gaga og Bradley Cooper gør det vanvittigt godt. Dog synes jeg, at der var lige lovligt mange klicheer og tåkrummende scener og jeg synes stadig, at “Shallow” er en vildt irriterende sang. Men så har jeg heller ikke andre dårlige ting at sige 🙂 Har I set den? og hvad synes I?

Kan I have en skøn aften derude 🖤

Læs også: Verdens bedste bukser fra & Other Stories og min vinteruniform

Ternet blazer

Ternet blazer

Ternet blazer

Ternet blazer

6 kommentarer

 • Louise

  Jeg har set traileren op til flere gange, og intet har givet mig lyst til at se filmen. Selv ikke Bradley Cooper som jeg ellers er ret begejstret for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahaha…mjaa… traileren har jeg faktisk aldrig set. Filmen er som sagt ok. Men jeg forstår ikke alle dem, der går grædende ud af biografen 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Mie Kirstine, ang. str. hos Arket, – du er jo kender: hvordan vil du beskrive dem? Er mærket småt eller stort i str.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Mette!
   Jeg synes faktisk at deres størrelser er ret normale. Mange af deres ting er jo også lidt oversize-agtige, men jeg går næsten altid efter en small i overdele og en XS i underdele 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg havde det meget på samme måde med filmen.

  Lidt for forudsigelig, men gode præstationer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Ja, lige præcis! Forudsigelig er et perfekt ordvalg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES