16 GODE UDSALGSFUND, SOM OGSÅ HOLDER LANGT IND I FORÅRET

10 TANKER FRA I DAG

Dagens Instagrambillede

● HVOR er dramaet, spændingen og udfordringerne? Mit liv har sjældent været så kedeligt, som det har været her i løbet af årets første 10 tage. Dagene ligner hinanden og går sin gang. Det er på sin vis også fint nok og jeg forsøger virkelig at nyde roen, men jeg må bare erkende, at jeg trives bedst når jeg bliver udfordret og når min hjerne har noget vigtigt at arbejde med.

●  Til gengæld er dagen nu tiltaget med hele 24 minutter. Nu begynder man jo snart at kunne mærke det 🖤

●  Min rejselyst er større end den længe har været og hvis I vidste hvor mange flybilletter og kombinationer jeg har tjekket ud i løbet af de sidste par dage. Egentlig lidt fjollet, for jeg har jo en skøn Sri Lanka-tur at se frem til.

●  Speaking of rejser, så har Sidsel skrevet et helt genialt om rejser og miljøbevisthed. Hun sætter i hvert fald ord på mange af de ting jeg selv forsøger at gøre, når der kommer flere og flere kritiske kommentarer om selvsamme emne i mine rejseindlæg.

●  Og hvorfor er jeg ikke inviteret med på den der Caribien-tur med Gina Tricot? 😂

●  Jeg SKAL blive bedre til at sætte mine idèer og intentioner for dagen i system. I dag har jeg haft 120 ting jeg gerne vil lave, tjekke ud, følge op på og sætte mig ind i og netop fordi der er så mange, så glemmer jeg ca. halvdelen.

Sweatpants på den smarte måde! Jeg er fan #måhaetpar (reklamelink)

●  Skulle man overveje at tage et kursus i photoshop, så jeg kunne blive endnu bedre til det pjat? Men hvor finder man det bedste?

Mit hemmelige match på DR1 er nok det sjoveste koncept længe. Og det er i øvrigt alt for længe siden, at jeg sidst har set reality-TV

●  Èn ting, som er sjovere i frostvejr er løb. Gud hvor jeg elsker at løbe en tur i byen på en iskold vintermorgen.

8 kommentarer

  • Sofie

   Vil også lige anbefale den artikel fra Information. Du flyver jo absurd meget. Fra Sri Lanka og tilbage og så til Singapore 3 uger efter? Jeg vil virkelig gerne høre hvordan du kan retfærdiggøre det overfor dig selv, og for os andre som også kommer til at skulle leve med konsekvenserne. Alle de tiltag der hjælper miljøet som du implementerer når du ikke lige er ude og flyve hjælper jo ikke en skid i det store billede med det CO2 der bliver udledt af dine flyrejser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Sofie!!
   Nu ved jeg jo ikke lige hvor meget du læser med herinde, men måske har du bemærket, at jeg har kommenteret netop det emne flere gange? Desuden har jeg også givet utryk for, at der snart kommer et opfølgende indlæg. Normalt ville jeg også besvare den slags kommentarer grundigt, men ærligt talt, så synes jeg ikke at din tone er særlig behagelig eller åben for nogen for nogen form for forståelse. Så jeg lader den ligge her og så kan du jo følge med i fremtiden.

   God dag til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Åh hvor kan jeg godt relatere til alt det du skriver, især med det kedelige liv.. Min hjerne får det også “dårligere” af at lave ingenting, og jeg er ved at gå amok 🙄😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahaha… åh hvor godt at høre at jeg ikke er alene. Håber at du også forsøger at nyde roen lidt. Det siger jeg i hvert fald til mig selv at jeg skal, for lige pludselig er der fart over feltet igen og så vil man med sikkerhed fortryde, at man ikke udnyttede det noget mere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Mie Kirstine, blot et tip til en hverdagsoplevelse: Tjek gomore og book en tur ud i det blå med nye mennesker. Tag fx til Ishøj og besøg Arken eller tag til Sorø og besøg kunstmuseet der. Det kræver ikke så meget planlægning og man møder ofte interessante mennesker på turen. Dejligt billede med den fine buket i øvrigt! Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahah…. WHAT? Kan man virkelig det? Det havde jeg seriøst aldrig tænkt over. Troede kun at gomore var sådan transport fra A til B-agtigt. Men sejt. Det vil jeg da helt sikkert lige tjekke ud! Tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Hej Mie Kirstine, Gomore er A til B-agtig, men derfor kan man jo godt se hvilke ture der udbydes og vælge en spontan tur, i stedet for en der udelukkende har nytteværdi ☺

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16 GODE UDSALGSFUND, SOM OGSÅ HOLDER LANGT IND I FORÅRET