GLIMT FRA HVERDAGEN

10 TING JEG IKKE FORSTÅR

● Hvorfor trailerne automatisk går i gang, så snart man logger ind på sin Netflix-konto. Det er faktisk næsten ligeså irriterende, som når man får kastet en kæmpe pop-up-reklame i hovedet. (ja, sorry hvis det måske er sket en enkelt eller to gange herinde)

● Hvorfor tjenere og bartendere ALTID spørger om man betaler samlet. Det skaber nærmest altid en akavet situation, uanset hvad konstellationen er. HVIS man nu betaler sammen, så siger man det jo bare.

● Hypen omkring Robyn. Altså sangeren. Sorry, men jeg kan bare ikke se det.

● Udsalg, hvor varene er sat ned med 20%. Det er altså ikke udsalg. Det er rabat.

● Restauranter og cafèer, der har salat på menuen og deres “salat” består af 4 stykker hjertesalat, 3 skriver agurk et pat løgringe og måske en tomat, hvis man er heldig. Giver det ikke næsten sig selv, at det vil skuffe de fleste?

● At der ikke findes en eller anden lov, for flyselskaber hvor de skal oplyse den “rigtige” pris på billetter. Det er jo mere reglen end undtagelsen, at der kommer 30% oveni hvis man f. eks skal betale med visakort, vil sidde ned eller være sikker på at komme med-ish.

● Brugervenligheden på Facebook’s pages. De af jer, som administrerer en side af den ene eller anden slags ved hvad jeg mener. Til tider skulle man tro, at de nærmest har gjort det besværligt med vilje.

● At over 40 (og nok også flere) personer ville tage billeder af sidste uges togulykke. Ikke nok med, at det er på grænsen til absurd, hvad skulle de så bruge dem til? Sjældent har bøder været mere retfærdige, hvis I spørger mig.

● Hvorfor & Other Stories ikke har produceret de her bukser i endnu flere farver og mønstre. Det er unægteligt de BEDSTE bukser jeg længe har haft og har snart boet i dem i en måned. (reklamelink)

● At København (også) er fyldt med turister i disse dage. Det er uden tvivl skønt og alt det der, men der findes da ikke noget tidspunkt på året, hvor byen er mere kedelig.

8 kommentarer

 • Sisse

  Sådan som du har det med Robyn, sådan har jeg det med Ariana Grande. Især den der “Thank you next” – det lyder mest af alt som autotune fra 90’erne? Forstår ikke hypen. 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahah… hvor er det sjovt!! Og jeg ELSKER Ariana! Og især Thank you, next 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tjeneren

  Som tjener er jeg nødt til at sige at jeg også stiller spørgsmålet – 75% og nok også mere betaler samlet (og nogle ordner det på mobilepay internt bagefter) men i vores system er det super nemt at splitte en regning hvis man ved det på forhånd, men hvis man ikke gør og har printet én samlet regning bliver det noget rod. Jeg ville altid antage at man betaler sammen, hvis man ikke siger andet, men jeg spørger for at være sikker også selvom jeg er super ked af at sætte nogen i forlegenhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Tusind tak for din kommentar!! Det er faktisk et ret interessant perspektiv. Jeg kan også sagtens se, at det i mange konstellation nok giver sig selv, hvis man f. eks er en familie der er ude. Der gør det mig heller ikke det fjerneste. Måske er det nok også bare værst når man f. eks bare bestiller en kop kaffe eller en øl med en veninde. Eller i værste tilfælde, med en date 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæft et godt indlæg, enige i dem alle, men især den med udsalg. Det pisser mig især af til Black Friday, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha… totalt!! Og godt at du er enig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Åhh ja. Hvorfor skal man altid stå der og føle sig lidt akavet foran tjeneren og tænke over hvem der siger det først. At man gerne vil betale hver for sig. Kan man andet end at føle en lille bitte smule om man burde sige ‘ej jeg gi’r’ – Er så pisse akavet!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahaha… JA!! Det er et evigt dilemma og alle ender med at følge sig nærige 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA HVERDAGEN