UGENS BEDSTE BUDGETFUND

GLIMT FRA HVERDAGEN

Go’ søndag morgen derude 🖤

Nyder I den iskolde weekend? Det kan I tro at jeg gør og selvom jeg som udgangspunkt så frem til et par rolige dage uden det helt store på programmet, så har jeg alligvel formået at være så beskæftiget, at jeg ikke har haft min computer åbnet siden fredag eftermiddag. Det er jo også ganske sundt engang imellem. I skrivende stund er jeg ved at tømme dagens 2. kop kaffe og så snart jeg er færdig med den og har udgivet det her indlæg, så skal jeg i tøjet og ud på et lille shoot med Society-B.

Resten af dagen skal bruges på et par praktiske ting og sager også på at indhente nogle af de ting, som jeg forsømte i sidste uge, fordi helbredet ikke var helt på toppen. Det er det heldigvis igen og jeg er totalt klar på en ny uge!

Og nårh ja, så har jeg lige tømt kamerarullen på min telefon og fundet nogle af de bedste glimt fra den seneste tid. Dem har der heldigvis været en del af 🖤

Et lille glimt at den smukke Oktobersol, hjemme i min stue. 

I torsdags var jeg til pressedag hos Stine Goya og ord kan ikke beskrive, hvor smukt deres showroom er. Alt er gennemført ned til mindste detalje og er i bedste Goya-ånd.

Min efterårsferie blev tilbragt på Fyn, hvor jeg gik en hulens masse ture, i den natur, jeg aldrig bliver træt af. Der findes ikke noget sted, hvor jeg tænker bedre.

Tilbage til Nørrebro, AKA Friheden, som er en ny cafè der er åbnet et stenkast fra min lejlighed. Her tilbragte jeg det meste af eftermiddagen, sidste søndag, sammen med mine veninder og et par kolde drinks. Vi er jo blevet så gamle, at søndag ikke nødvendigvis betyder tømmermænd længere og så kan man jo altid finde plads til en lille søndagsdrink 😉

Fredag eftermiddag i Vanløse, sammen med min lille August 🖤

På location-scout sammen med Kat. Her på Christiansborg, som altid er pæn.

Jeg bliver aldrig nogensinde træt af at tage billeder af Nørrebro’s mange grønthandlere.

Spejl-selfie fra pressedagen hos Mørch Fashion.

Jeg har ledt efter de her stole i lang tid og var så heldig at finde dem i en af de Fynske genbrugsbutikker til ingen penge. Men desværre kun 3 stk. så jeg leder med lys og lygte efter en enkelt eller to mere. Sig endelig til, hvis I spotter nogen derude. 

København 🖤

Jeg har været så heldig at få tilsendt en lækker pakke fra Adidas fyldt med nyt lækkert vinter-løbe-udstyr. Timingen var intet mindre end perfekt, nu hvor weekenden har budt på blæst og kulde. 

Nogle poser er bare bedre end andre 🖤

Sidsel og Kat in Action #bloggerlife

I fredags var jeg igen forbi Mads hos Retouch Clinic for at få lavet lidt laser-behandling mod diffus rødme. Med andre ord, så skal det mindske nogle af de røde pletter, der opstår i huden, når kulden melder sin ankomst. Jeg døjer også enormt meget med rødme i T-zonen og især omkring næsten. Det forebygger behandlingen og giver i det hele taget bare huden en mere ensfarvet nuance. I er en del der har spurgt ind til det og I kan læse meget mere lige herSverige eller en villavej i Vanløse? Tro det eller ej, men Vanløse it it. Kjolen er fra & Other Stories. (reklamelink)

Husk at I altid kan se mange flere hverdagsglimt henne på Instagram 🖤

5 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS BEDSTE BUDGETFUND