9 TING DU KAN LAVE, NÅR ALLE ANDRE ER PÅ ROSKILDE

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Glædelig fredag, kære venner 🖤

Her får I lige et lille postkort fra Roskilde Festival, hvor jeg tilbragte hele min torsdag. Jeg havde simpelthen den skønneste dag og jeg er SÅ glad for at jeg besluttede mig for at tage afsted. Jeg havde eller gjort mig tanker om at aflyse, da mit humør slet slet ikke har været på toppen de sidste par dage.

Men afsted kom jeg og selvom solen kun kiggede frem sidst på dagen, så var alt faktisk som det skulle være. Jeg fik drukket et par kolde fadøl, snakket med en hulens masse mennesker, set et par gode koncerter (Khalid 🖤). Til gengæld var jeg også ret tilfreds, da jeg lå i min egen seng kl. 02 i nat og her til morgen kunne jeg stå op og løbe en tur ud i Nordhavnen, hoppe i vandet og få skyllet min beskidte krop 😉

De næste par dage bliver nogle lidt skøre af slagsen. På mandag rejser jeg på sommerferie og derfor er der naturligvis en hulens masse ting, der skal lukkes og slukkes inden. Desuden har jeg også booket en stand på Charlottenlund loppemarked på søndag og sådan en omgang kræver jo også lidt forberedelse.


Hvordan ser jeres weekendplaner ud? Har i ferie? Er I ude og rejse? På Roskilde? Eller er det bare en helt almindelig weekend? Uanset hvad så får I selvfølgelig lige et par tips og tricks til hvad tiden kan bruges til..

● Kom forbi Gentofte loppemarked på søndag, hvor jeg sælger ud af garderoben.

Copenhagen Jazz Festival går i gang i dag og jeg vil sådan ønske, at jeg havde tid til at nyde den. Intet slår en kold fadøl i solen til tonerne af rolig jazz.

● Kom i skandinavisk sommerstemning med den seneste story fra & Other Stories. EJ hvor er den pæn, altså.

● Se en masse spændende fodboldkampe. Jeg håber virkelig, at jeg får tid til at se Sverige-England kampen i morgen.

● Som jeg også nævnte i gårsdagens indlæg, så udnyt, at København er tom for (unge)mennesker og at man f. eks snildt kan få plads på de hypede cafèer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 TING DU KAN LAVE, NÅR ALLE ANDRE ER PÅ ROSKILDE