9 TING DU KAN LAVE, NÅR ALLE ANDRE ER PÅ ROSKILDE

Da jeg var mellem 17 og 26 år, var jeg en af dem, som SKULLE på Roskilde Festival hvet.eneste.år. Her snakker vi altså på den der hardcore måde, hvor man er afsted i 8 dage, bor i lejer og behandler sin krop ualmindeligt dårligt.

Med årene blev jeg mere og mere magelig og til sidst tog jeg mest afsted, fordi jeg ikke ville gå glip af noget. Jeg kom heldigvis også til et sted i mit liv, hvor FOMO ikke fylder det helt store og derfor har jeg faktisk ikke været dernede i 4 år. Sidst jeg var afsted var på en endags-tur sammen med min Far, hvor vi så den famøse Rolling Stones-koncert på Orange Secene.

Men i dag, kære venner, der har jeg simpelthen sat kursen mod dyreskuepladsen, for da festivalen annoncerede, at Khalid kom på programmet, så havde jeg ikke det store valg. Derudover, er jeg faktisk også glad for, at jeg liiige kommer ned og ser, om det rent faktisk er så fedt, som der ser ud henne på Instagram. Jeg havde egentlig sagt til mig selv, at jeg havde nået en alder, hvor det kun var de færreste af mine venner var dernede. I was wrong. Faktisk føles København en smule forladt og hele mit Instafeed er fyldt med Roskilde stemning.

Selvom det kan være svært at tro, så er der nok flere af jer derude, som heller ikke er afsted. Enten af egen fri vilje eller af mangel på billet og økonomi 😉 Uanset hvad, så har jeg lige lavet en lille liste med gode ting, som I kan give jer til de kommende dage. For som man siger, så er der ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget 🖤

9 TING DU KAN LAVE, NÅR ALLE ANDRE ER PÅ ROSKILDE 1

● Binge Watche en TV-serie eller to uden, at nogen undrer sig over hvorfor du ikke er ude. Jeg kan varmt anbefale den første sæson af Netflix’s Scream. Den er så dårlig at den er god og man er virkelig underholdt hele vejen igennem.

● Smut ud og spis morgenmad på en af de hypede morgenmadssteder på Nørrebro og Vesterbro og nyd, at der for en gangs skyld ikke er ventetid for at få et bord.

● Snup en Instagram-detox og opdag, at du rent faktisk ikke går glip af noget og at den rigtige verden stadig findes. Hvis der findes et godt tidspukt at gøre det på, så må det være nu.

● Værdsæt hver.eneste.nat, du ligger i din egen seng og glæd dig over, at det ikke er dig, der skal sove i urinstøv, larm og folk der tisser på dit telt.

● Værdsæt hvert.eneste.rene og hygiejniske toiletbesøg.

● Se det som en fortjeneste; alle dine venner kaster deres penge efter øl og dyrt mad. Defor kan du kaste dine penge efter en masse shopping. Flattered har f. eks fået de SMUKKESTE flats hjem og hos & Other Stories kan man få den flotteste sommerkjole til halv pris. (reklamelinks)

● Ta’ på en roadtrip ud i det danske sommerland. Lige nu er der så smukt derude, at det ikke er til at forstå. I går fangede jeg selv et perfekt øjeblik, ude på de fynske marker.

● Hvis I er i København så kør en tur ud på Refshaleøen og opdag alt det der sker på vejen derud. Selv har jeg endnu ikke været der i år, men det er bestemt på min to-do for det er uden tvivl en af de bedste Københavnske perler.

● Brug god tid på at beslutte hvad I skal læse denne sommer. Emily har lavet en virkelig god lille guide, som jeg selv har benyttet mig af.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments