FØDSELSDAGSMIDDAG PÅ ALABAMA SOCIAL

alabamasocial5Reklamelinks: Jacket: Second Female Dress: Munthe Shoes: Ganni Bag: J.W Anderson

Reklame for madklubben

Jeg havde den BEDSTE aften i går. Intet mindre. Forårsvejr, alle mine veninder, kold hvidvin og fantastisk mad. Jeg forstår faktisk slet ikke, hvorfor jeg har valgt at overse min fødselsdag de sidste par år. Her halvvejs inde i min fødselsdagsuge, kan jeg altså kun konstatere, at fødselsdag er lækkert og noget, som alle fortjener at få fejret. At få lov til og mulighed for at blive endnu et år, det er da noget at fejre 🖤

Jeg er en heldig kartoffel i år, for mine venner fra Madklubben havde været så søde at takke ja til at hjælpe mig med at holde min fødselsdagsmiddag. De bød velkommen på en af mine personlige favoritter; Alabama Social, som er placeret hjemme på gode gamle Nørrebro og som serverer mad de Amerikanske sydstater.

Selvom det var mandag, fik den ikke for lidt. Jeg tror faktisk at vi kom igennem 4-5 flasker vin (11 personer, vel og mærke) tre fantastiske retter og et hav af gode samtaler og fortællinger. Se med engang..

alabamasocial14Tre forskellige forretter. Min er de to biscuits, som i sig selv smagte virkelig godt. Men de blev bestemt heller ikke dårligere af at blive fyldt med Burrata. 

alabamasocial2

Mit outfit var faktisk forholdvis spontant. Jeg var egentlig hoppet i mit seje fløjlssæt fra Weekday men følte mig en lille smule sammenmast og spændt ind. Det skal man jo ikke på sin fødselsdag og slet ikke, når man skal indtage mad fra den del af verden 😉 Så jeg endte i den smukke kjole fra Munthe, som tilmed også er behagelig at have på. Selvfølgelig med min J.W Anderson blue bird-baby ved min side. 

alabamasocial12

Med Cecilie og Julie ved min side 🖤

alabamasocial17

Jeg hoppede på vegetarvognen til hovedretten og det var altså en god beslutning. Et super lækkert miks af bønner, rodfrugter og selvfølgelig sweet potatos.

alabamasocial16

Hele bordet delte de forskellige sides og en af mine favoritter, var deres fantastiske coleslaw. Den mindede mig om, at det generelt er alt for sjældent, at jeg spiser colesalw.

alabamasocial19

alabamasocial4Jeg bliver altså mere og mere glad for den her jakke, for hver forårsdag der går. (reklamelink)

alabamasocial21Mette, Rikke og Katten, som de fleste af jer nok kender. 

Jeg har besøgt Alabama Social flere gange og en af de ting, som altid står klarest i mine erindringer er deres cornbread. De smager så godt, at det næste ikke kan beskrives med ord. De er salte, søde, saftige og helt perfekte i konsistensen. De SKAL prøves, hvis I en dag kommer forbi. Faktisk var det netop de her cornbread, som fik mig til at udvikle min egen opskrift, for et par år siden. Den kan i øvrigt også anbefales. 

alabamasocial15Skalddyrsfest (ikke min bestilling 😉 ) og aftenens hvidvin, som hele selskabet have ret meget optur over. 

alabamasocial9

 🖤#girls

alabamasocial10Kaffe og Bounty Sundae til dessert 

alabamasocial11

Min dessert bested af en Espresso Martiny, for hvis jeg spotter sådan en på menukortet, så har jeg ikke noget valg. Min veninde Kristina kastede sig ud i en kaeameltærte med kærnemælksis on the side. 

alabamasocial3

TAK TAK TAK til madklubben fordi de ville være så søde og hjælpe mig med at til at gøre min fødselsdag helt perfekt. Og tak til min søde veninder fordi de er dem og fordi de findes 🖤

Og bare lige for en god ordens skyld, så er min rigtige fødselsdag først på torsdag. Men hvem siger, at man ikke kan fejre den flere gange?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments