OM TØJKRISER, JEANS & T-SHIRTS

KAN VI TALE LIDT OM #34

giphy

Indlægget indeholder reklamelinks

Blazer-jakker. Jeg elsker dem, det gør jeg virkelig og især min nye og ternede version fra Gina Tricot. MEN er jeg den eneste, som evigt og altid føler mig helt enormt business og corporate, når jeg tager den på?

Konspirationstankerne omkring Taylor Swifft’s nye single-udgivelse. Den seneste jeg hørte var noget med, at hun havde valgt at udgive den på Kanye West’s mors dødsdag. Det er måske liiiiige at stramme den?

Blomsterne på Selinevej. Det stikker jo nærmest mere af end hele Kirsebær-gaten. Det er slet slet ikke fordi jeg er det mindste bitter over, at jeg nok ikke når derud, før alt er rippet eller visnet.

Pinks’s helt fantastiske tale til søndagens MTV Music Awards. Jeg fik måske endda en lille klump i halsen, da jeg så den. Næste gang jeg har en dårlig dag eller føler mig lidt grim og dum, så skal jeg helt sikkert bare se den og så vil jeg med sikkerhed få det lidt bedre #sedenlige.

At man sjældent ser et ligeså godt udvalg af solbriller, som man gør herhenne. Jeg vil ønske, at jeg havde opdaget det liiiidt tidligere på sommeren. Kunne f. eks ret godt se mig selv med dem her eller dem her, når der skal lidt mere farve på.

Hvorfor det skal være så sindsygt dyrt at rejse over julen. Min veninde og jeg snakker lidt om at tage afsted, da ingen ad os er de store julenisser, men når priserne nærmest er mere end fordoblet på det tidspunkt, så kan det godt blive lidt af et uoverskueligt projekt. Hvis I ligger inde med gode tips eller anbefalinger til gode destinationer, må I endelig sige til.

Hvor rart det måtte være, hvis money wansnt an issue og man snildt lige kunne kaste 16.000 kr. efter den her flotte leopard-fætter.

Hvor vanvittigt irriterende det er, når ens guldbelagte sølvsmykker bliver misfarvede. Det er nærmest sket for 80% af min samling og jeg aner simpelthen ikke hvad jeg skal gøre for at fikse dem eller forhindre at det bliver ved med at. Her skal I endelig heller ikke holde jer tilbage, hvis I har et godt tip eller to?

Feminas ugentlige madplaner, som jeg med kæmpe fornøjelse er begyndt at holde godt øje med. Det er selvfølgelig dygtige Emma Martiny, som står bag dem.

Den der helikopter, som snart har holdt Nørrebro vågen i en måned. Det er bestemt skønt og dejligt, at de tager hånd om bandekonflikten og gør hvad de kan for at stoppe den. Jeg gad bare godt vide, hvad de egentlig bruger helikopteren til. De kan vel hverken se eller stoppe banditterne helt deroppe fra?

13 kommentarer

 • T

  Kan anbefale jer at kigge på takeoffer.dk for at finde billige rejser 🙂 Og ja, Tenerife burde være varmt nok. Altså de skulle gerne ligge på 22+ grader så vidt jeg har googlet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Ja, det er nok en god idè at holde øje med de der deal-sites. Tak for tippet og jeg vil bestemt lige holde øje med Tenerife. Der har jeg heller ikke været siden 94 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Åhh ja det er dejligt at rejse i julen! Tenerife er skøn i juletiden, og ikke svimlende dyrt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hej Mie, Det her produkt er genialt til at rense dine forgyldte smykker, hvis det er fordi de irrer: http://www.smykkemester.dk/hagerty-silver-clean.html 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Uha… ej hvor er i gode <3 Nu står der godt nok at det er til sølvsmykke. Mon det også gælder til forgyldt sølv så?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det med Taylors nye sang udgivelse, tror jeg er ren tilfældighed. Det er jo ikke hende, der bestemmer hvornår sange skal udgives med hendes team og publishers bag. Og tror ikke de lige slår op, hvem der er død og ikke død på visse datoer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Umiddelbart har du linket til Lordes optræden og ikke Pinks! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Oh nooo!! Godt spottet!! Det er rettet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Der er et kæmpe mega godt kamera i den helikopter, de kan bruge den til at overvåge nørrebro fra toppen OG filme/tage billeder af bandemedlemmer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Mie.
  Elsker dine skønne indlæg!
  Til det med smykkerne vil jeg først spørge, oxiderer de? Altså blive de mørke i farven?
  Hvis det er det, skal det blot noget kemi til, som man har derhjemme: et glas som fores med sølvpapir, du putter vand i og salt og derefter de pågældende smykker. Lad det ligge noget tid ind til du ser forandring 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   TUSIND tak for din søde kommentar!! Og ja, det gør de. Eller bliver sådan kobber-farvet. Mon det også hjælper??

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM TØJKRISER, JEANS & T-SHIRTS