EN POWERPUFF-KJOLE OG MODEUGE

TORSDAGSTIP: SÅDAN FÅR DU NEMT DE FLOTTESTE VISITKORT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget indeholder affiliatelinks

At få mig nogle nye visitkort, har været på min to-do-liste i noget der føles som 100 år. Det er bare en af de der ting, som jeg er blevet ved med at udsætte. Det har der måske været en dybere mening med, for hvis jeg havde bestilt dem tidligere på året, så havde jeg endt med at ligge inde med en masse Wewonder-kort, nu hvor jeg netop har taget en beslutning om at ændre bloggens navn.

Faktisk kan jeg slet ikke tage æren for de her, for sagen er nemlig den, at mens jeg sad og biksede med at designe mine egne i photoshop, som jeg ikke rigtigt kunne få til at spille, dukker det her indlæg pludselig op henne på Ditte’s fine blog. Jeg tjekkede straks sælgeren ud henne på Etsy og fandt et design, som passede perfekt ind i mit univers. Der er mange fine at vælge imellem, skulle jeg hilse og sige.

Hele processen var så nem, at man skulle tro at det var løgn. Man køber designet og sender sælgeren de oplysninger, som man gerne vil have på. I mit tilfælde var hun endda så sød at sætte mit logo ind, i steder for at bruge den skrifttype, som er på det originale design.

Der gik ikke 24 timer fra køb til det endelige design. Derefter uploadede jeg designet henne hos Nemprint (præcis ligesom Ditte) og her gik der også under et døgn før de lå i min postkasse. Det var virkelig en nem løsning og jeg er vanvittigt tilfreds med resultatet.

Nu er det tip i hvert fald givet videre, hvis andre skulle stå og mangle nogle fine visitkort <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Læs også: 8 Tips til at rejse alene

7 kommentarer

 • Nemprint ligger i Århus og er helt sikkert et godt trykkeri… men hvis du står i København så tilbyder vi Jensen Print på Frederiksberg også vildt hurtigt print af visitkort. Vi printer også på 300 gram Maestro, men bruger også Scandia 2000 white der er et vildt lækkert ubestrøget papir.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Fint tip.

  Hvilken kvalitet print valgt du – og hvor kraftig er den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Jeg har valgt den der hedder Mat Maestro 300g 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juhuuu hvor dejligt du kunne bruge det <3 og hvor er de blevet fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe

  Har du et link til dit fine cover? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN POWERPUFF-KJOLE OG MODEUGE