SAVED ITEMS

ET TAK, ET OUTFIT OG EN KØLIG FORÅRSDAG

img_9348Adlinks: Shirt: Minimum T-shirt: Good Girls Club Copenhagen (HERE) Jeans: Monki (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Marni

Hola chicas! Nyder I jeres lørdag? Min er skøn og er sådan en helt-ned-i-tempo-en af slagsen. Jeg kan ikke huske om jeg fik fortalt det, men jeg er faktisk taget til Fyn igen igen. Der er ikke nogen bestemt anledning, men det var egentlig bare min sidste chance for at kommer hertil, inden jeg rejser ud i verden. Og det var lidt en mulighed, som jeg ikke ville misse.

Der sker ikke det helt store. I dag har jeg løbet 11 km. i skoven, gået en tur med min mor, drukket kaffe på en cafè og nu har jeg plantet mig i sofaen med et tæppe. Selvom det både er sol og forår, så endte jeg med at blive helt kold, på dagens gåtur. I ved, på den der måde, hvor man bare ikke kan få varmen igen. Derfor har jeg også planer om at blive liggende længe endnu. Billederne er i øvrigt kun en times tid gamle og viser selvfølgelig mig, iført sådan et helt klassisk weekendoutfit.

Til sidst vil jeg bare lige sige TAK TAK TAK fordi I var så mange, der havde lyst til at fortælle lidt om jer selv i går. Jeg ELSKER når I responderer på de ting jeg smider op herinde – det må I endelig blive ved med <3

Kan I have en fortsat god lørdag. Vi ses i morgen <3

img_9366

img_9393

img_9362

   

2 kommentarer

 • TL

  du er så smuk og tynd. Gid det var mig. Jeg har engang været tynd, men mit hår blev meget tyndt. Hvordan kan dit hår stadig være så flot og stort? Jeg vil for alt i verden gerne både være tynd OG have et lækkert gran. Det er bare som om, det ikke lykkes.. Har du nogle gode tips?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Trine!
   Tak for de søde ord. Jeg ved dog ikke helt, hvordan jeg skal svare på dit spørgsmål, for den slags er jo individuelt. Jeg har altid været slank, men tynd er jeg nok fordi, jeg træner ret meget. Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvordan du gjorde da du blev tynd, men hvis man sulter sig, så mangler kroppen jo en masse ting og så er det f. eks svært at bevare et tykt hår. Jeg tror mit bedre råd er, at dyrke motion og spis sundt og godt, så både kroppen og håret får de ting, som de har brug for. Giver det mening?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS