OM VERDENS BEDSTE (OG PÆNESTE) STØVLER

KAN VI TALE LIDT OM #14

giphy

At nogen har lavet det SEJESTE mix af de sidste mange Carpools. Se den lige!

At selvsamme video fik mig til at se udgaven med Justin Bieber og jeg kan simpelthen ikke sige så meget andet end #kugodt

Hvor irriterende og udfordrende frostvejr rent faktisk er. Jeg havde lykkelig glemt det.

Om der overhovedet er solgt nogen af de her bukser? Jeg forstår ikke helt konceptet?

At Januar betyder oprydning i de fysiske omgivelser og derfor sælger jeg snart hele min garderobe henne på min Tictail. Jeg er allerede gået i gang.

At ens appetit bliver 5 gange så stor, når det bliver koldt, fordi kroppen bruger ekstra meget energi på at holde sig varm (det er i hvert fald min teori). Er jeg den eneste, som oplever det?

At A.P.C netop har startet udsalg. Eller det prøver jeg faktisk at glemme alt om.

At folk lige skal tage en slapper i hele den der You See-gate. Overlevede alle ikke uden tv i et par dage? Eller var det egnetlig ikke kun et døgn?

At alle, med undtagelse af mig (sådan føles det i hvert fald) er på Bali eller i Thailand.

8 kommentarer

 • Anna

  Haha er enig i det med Bieber og bukserne :O
  Synes til gengæld, at det var ærgerligt, at man ikke kunne se nytårstalen, men at blive sure på YouSee over det, det kan man ikke tillade sig! De er jo også mennesker 🙂 Men nu har de vist anholdt en eller anden……
  Kh Anna fra https://tyvertragedien.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHAHA, hvad sker der for de bukser? 😀

  Det med YouSee er så langt ude… Jeg holdt nytår med min familie, der har YouSee som udbyder og der gik det ud omkring 10-20 minutter før Dronningens tale og kom igen næste morgen. Og vi kom sgu igennem nytåret alligevel 😉 Sådan noget kan sgu ske for alle udbydere, kan slet ikke tage det seriøst, at folk skifter og brokker sig pga. den ene gang. 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha… nej, det er så dumt. Man kunne forstå hvis det skete ofte, men come on 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura V

  Jeg tror at dronningens nytårstale er noget, man i mange hjem samles omkring, på samme måde som mange mænd samles når der er Champions League finale eller som mange familier gør når der er den store x-factor finale.
  Personligt synes jeg også at det var lidt af en skandale, fordi Danmark netop er en traditionsrig nation, hvor mange holder af kongehuset. Dronningens nytårstale er netop derfor værdsat af mange danskere. Mine egne bedsteforældre var eksempelvis grædefærdige, da vi tænde for tv’et og det ikke virkede. Heldigvis kunne nytårstalen jo live-streames på 0,5, så vi overlevede alle – men giver altså bare ikke den samme fællesskabsfølelse at sidde med hver sin iPhone, som at sidde samlet omkring tv’et med alle dem man holder af 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Jeg kan sagtens se hvad du mener, Laura. Det er helt sikkert en stor del af manges nytårs-tradition. Det er selvfølgelig super uheldigt, men jeg kan alligevel ikke helt tage det seriøst, når folk vil have store erstatninger og kan blive ved med at grave det i. Så burde man måske bruge sit tv til at se på nogle af de lidt mere seriøse ting, som sker ude i verden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Den der Yousee gate var så åndssvag. Har selv yousee, men det var ikke noget der kunne få mig totalt op i det røde felt. Jeg så et indslag i Nyhederne om nogle ældre mennesker, som brokkede sig over, at de ikke kunne se dronningens nytårstale, og at de som følge af signalsvigtet blev både nervøse og vrede.
  Jeg tænker bare: hold kæft, hvor har vi bare små problemer her i DK, når der andre steder i verden er krig og folk som flygter og bare ønsker et liv i sikkerhed, og så kan vi i Danmark hidse os op, over at tv-signalet ikke virker. Jøsses.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Word!! Så også det indslag og var lige ved at få kaffen galt i halsen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM VERDENS BEDSTE (OG PÆNESTE) STØVLER