GLIMT FRA EN OVERRASKENDE RAR WEEKEND

10 TING JEG IKKE KAN LIDE

giphy-2

 • At vaske tøj. Opvask, støvsugning, oprydning og alt det andet, har jeg ingen problemer med. Men tøjvask, det kan jeg virkelig ikke lide. Måske handler det også om, at mit vaskerum er i kælderen og jeg bor på 4. sal.
 • Vind. Intet kan ødelægge mit humør så meget som vind.
 • Fisk. Jeg har fiskefobi og kan næsten få det dårligt bare ved lugten. Hvis jeg fik valget mellem at sulte eller spise fisk, så vil jeg hellere sulte. Det siger altså ikke for lidt 😉
 • TopGunn. Jeg har Topgunn-fobi på højde med min fiskefobi. Hvornår stopper nogen manden?
 • Når der kommer ny post i min E-boks. Det føles bare lidt på samme måde, som det føltes dengang man fik rudekuverter.
 • Mænd med hurtigbrillen. Nej, bare NEJ.
 • Lufthavne – eller nok nærmere at være i en lufthavn. I gamle dage, var det en eksotisk oplevelse og noget jeg forbandt med ferie og eventyr. Det er det selvfølgelig stadig på en måde, men nu hvor jeg får lufthavnsoplevelsen forholdsvis ofte, så synes jeg nærmere at det er stressende. Jeg får altid følelsen af at have glemt noget eller gjort noget forkert, når jeg er der.
 • At miste følgere på Instagram. Instagram er 2 skridt frem og et tilbage. Selvom jeg efterhånden burde kende gamet, så taget jeg det simpelthen alt for personligt, hver gang nogen smutter 😉
 • Bus 5A. Her ved de fleste Københavnere nok hvad jeg mener. Byens travleste bus, som bl.a kører op ad Nørrebrogade. Den er altid proppet, folk skubber og maser, der lugter dårligt og det tager næsten det dobbelte tid at komme frem med den, end hvad det gør på cykel.
 • At vente. Jeg er desværre født uden tålmodighed.
   

9 kommentarer

 • Hahaha hurtigbriller er det værste 😀 Det bliver i hvertfald et pænt nej tak herfra.. 😀 Og så er jeg også helt enig i det med e-boks og TopGunn.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hahaha! Hurtigbrillen! Findes disse typer virkelig stadig? 😀
  Er vild med disse indlæg! Kan sgu ikke lade vær’ med at trække på smilebåndet. Kender i øvrigt alt til TopGunn-fobi 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Oh yes – they do.. haha 🙂
   Og det er jeg bare glad for at høre. Ligesom jeg også er glad for at høre, at jeg ikke er alene med min TopGunn-forbi 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg er underhodlt. For som du skrev på facebook, skal blogindlæg der er ’sure’, nemlig tages med et glimt i øjet.

  Vi har lavet et af slagsen idag, om vores første hater og der er også en god del sarkasme i 😉

  Og jeg er helt med på det med hurtigbrillen – altså så megamegameget nej! 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha… det er nemlig præcis det, det skal 🙂 Og ja, den brille der kan man jo slet ikke forså!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, hurtigbrillen er simpelthen det mest forfærdelige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Nu kommer jeg lige med et surt og irriterende opstød… Men jeg synes, det er lidt hånligt overfor folk med faktiske fobier at bruge ordet på den måde, du gør… Jeg lider af det, det er invaliderende og en fobi har intet at gøre med, at man ikke kan lide fisk eller ikke kan lide TopGunn. Men ellers, godt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Arhhh.. du ved vist godt hvad jeg mener med ordet fobi? Det var nu på ingen måde for at være hånlig over for nogen. Håber også at de fleste kan se, at indlægget skal ses med et glimt i øjet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA EN OVERRASKENDE RAR WEEKEND