VENINDEBOG: FREDERIKKE TOFTSØ

ALL GOOD THINGS COME TO AN END

new year1Tiden går, klokken slå, og vi er allerede kommet til årets sidste dag. I skrivende stund sidder jeg i toget på vej hjem mod København, for selvom jeg elsker at tilbringe tid med min familie, så kunne jeg ikke forestille mig en nytårsaften, uden at være omgivet af mine bedste venner.

Hvis der var frit valg på alle hylder, så så jeg helst, at vi fejrede det under palmerne i sydens sol. Lidt ligesom jeg gjorde sidste år. Man kan ikke det hele og jeg skal jo slet ikke klage, for før jeg ved af det, så svømmer jeg rundt i det klareste vand i Thailand (JA sgu, T.H.A.I.L.A.N.D) Jeg klager heller ikke over det næstbedste, for festen finder sted i Blågårdsgade og da jeg foreslog, at menuen skulle bestå af Arabisk sammenskudsgilde, var der heldigvis ikke en eneste som protesterede. Det skal nok blive en god aften.

Jeg er så spændt på det kommende år, at jeg næsten får sommerfugle i maven, bare ved tanken. Når det så er sagt, så er det også en smule sørgmodigt at skulle træde ud af 2015, for jeg tror næsten ikke at det kan lade sig gøre, at få endnu et år med SÅ mange eventyr og nye oplevelser.

Men meget mere om det i morgen. Der kommer det nemlig til at handle lidt mere om mine planer, forventninger og håb for 2016. Indtil da, må I have en fantastisk aften, passe på jer selv og husk på ikke at gøre noget, jeg ikke vil have gjort.

Tak for jer og tak fordi I findes ?

b38666fe18a651c629984706177def67

1 kommentar

  • Caroline

    Rigtig godt nytår, Mie 🙂 Håber du får en fin fejring med dem du holder af.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VENINDEBOG: FREDERIKKE TOFTSØ