MORGEN I PALADSET

NOVEMBER, BITCH

 photo november_zpselbvn3gc.jpgNovember, you got me. Jeg har ellers haft ja-hatten på hele vejen igennem efteråret og har egentlig ikke haft det fjerneste imod, at vi er gået mørke tider i møde. Tvæt i mod, så synes jeg faktisk, at jeg har været ganske god til at se de positive ting ved situationen. For de er der skam også.

MEN, denne uge har altså være lidt tung og mit overskud til at smile i regnvejr er ved at smuldre væk. Måske handler det også om, at jeg hver eneste dag, siden mandag, har bevæget mig ud i en regnbyge, der har gjort mig gennemblødt og iskold. Hver eneste gang jeg har cyklet i modvind med regnen piskende ind i ansigtet, har jeg stille sagt følgende sætning til mig selv; “Singapore, Bali, Singapore, Bali, Singapore, Bali”. Hvis det ikke var fordi jeg rejser LANGT væk fra regn, rusk, kule og mørke på mandag, så havde jeg helt sikkert kastet håndklædet i ringen.

I skrivende stund sidder jeg hjemme i min varme stue og krydser ALT hvad jeg har, for at regnen ikke ødelægger min dag igen. Jeg skal fra A til B til  C osv. hele dagen og er først hjemme sent i aften. Det vil altså bare blive lidt sjovere, hvis jeg slap for at gøre det uden at være gennemblødt.

Mere har jeg ikke at sige i dag, så nu vil spare jer fra mit brok 😉 Heldigvis kan I smutte hen til Emily, hvor jeg har fået fornøjelsen af at gæsteblogge og dele ud af mine små ting ?

3 kommentarer

 • […] til, at Kat og jeg hopper på flyveren og sætter kursen mod hende her, ferie og 30 graders varme. Som jeg også talte om i gårsdagen indlæg, så har November i den grad fået grebet om mig og jeg er træt, småstresset og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Mie
  Tak for en fin blog, som jeg har fulgt længe! 🙂
  Spørgsmålet er lidt ude af kontekst, men nu spørger jeg altså alligevel. Det handler om hår 😉
  Det ser ud til at vi nærmest har ens hår. Sådan strukturmæssigt.
  Glattejernet har i mange år været min bedste ven, fordi jeg simpelthen ikke ved hvordan jeg har skulle tæmme det, men nu er jeg heldigvis blevet klogere og har lagt glattejernet på hylden. Bl.a. fordi jeg jo kan se, ar du ser ret sej ud. så kan jeg sgu også 😉
  MEN jeg har problemer med at få mit hår til at se sundt og blankt ud… det virker tørt og tjavset, og det er jeg ret træt af! Har du nogle gode råd? Bruger du nogen vidunderprodukter? 🙂
  – Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Tusind tusind tak for de søde ord, Ida.
   Jeg er helt sikker på, at det dit hår mangler er hårolie. Det bruger jeg flere gange om dagen og især til mine spidser. Min favorit er helt klar den fra Moroccanoil. Kerakstase laver også en rigtig god olie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORGEN I PALADSET