STATUS PÅ HÅRFARVEN OG EN LILLE REMINDER

TING JEG IKKE FORSTÅR

 photo question_zpswzznakvv.jpg

 • Folk der indleder deres statusopdateing på Facebook med “benytter en sjælden statusopdatering til at..” eller “Normal skriver jeg ikke statusopdateringer, men..” Jeg forstår ikke hvorfor det er så vigtigt at gøre opmærksom på?
 • Hvorfor det pludselig er blevet SÅ moderne at have travlt og så top umoderne ikke at have det. Fortæller man, at man har god tid og bare chiller rundt, bliver det hurtig opfattet som enormt uinteressant og som om, at man spilder tiden. Personligt elsker jeg da mennesker, som hviler, er eftertænksomme, har god tid og som ikke mindst har mulighed for at lave spontane aftaler.
 • Dem der skriver hashtags sådan her: #mig #i #solen # med #en #kold #øl
 • At det er fysisk umuligt at gå en tur i indre by, uden at møde minimum 5 piger mellem 10 og 14 år, iført et Lala Berlin tørklæde. I den alder skal man altså ikke gå rundt med et tørklæde til 3000 kr. Det tog mig flere år at spare sammen til mit og jeg nåede også at fylde 26 inden.
 • At sidde foran personer i busser og på fly, som absolut skal sidde og sparke til sædet foran dem. Det bliver endnu værre, når det bliver gjort i en bestemt rytme.
 • Trendsales-brugere, som gerne vil have at man måler den indvendige længe, fra midten af knæet og ned OG sender nye billeder fra alle vinkler #købjerestøjienbutik.
 • At nogen frivilligt står i kø til Sunday i over en time, i to graders varme, for så at få lov til at betale 150 kr. for at komme ind. Måske er jeg bare blevet for gammel 😉

7 kommentarer

 • Katrine

  Jeg er så enig i det med Trendsales! Åh..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Er så enig i den med mindre årige piger der render rundt i tøj, som selv voksne kvinder med fuldtidsjob ikke har råd til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Haha.. ja! Man bliver i hvert flad lidt træt, når de har det samme, som man selv har brugt mange år på at spare op til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh det der med Trendsales, det er SÅ irriterende! Det ville man da heller aldrig kunne få en webshop til! Det værste er, at der også er mange, der vil hjem til en og prøve. Det er både besværligt at planlægge, plus at de ofte ikke køber tingen alligevel. Sælg det nu bare selv videre, hvis det ikke passer! 🙂 Trendsales er virkelig blevet dyrt og besværligt at bruge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hahaha… lige mine ord. Det er simpelthen verdens dårligste timeløn, hvis man skal gøre alt det som brugerne gerne vil have 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Har det på præcis samme måde med Chanel tasker som du har det ned Lala Berlin tørklædet! Æh, jeg havde regnet med at købe en til mig selv engang i 30erne fordi at jeg var voksen – og havde råd – på den fornuftige måde (hvis det giver mening?!) Og fordi at købet så på alle måder var gennemtænkt!!! Nu!? Ellers mange slags tak…. Når enhver 19 årig tøs nærmest køber den, så er det ikke længere min voksen-drømmetaske 🙁 PS. Er 28, så der er ligesom ‘nogle’ år til endnu, men luften er bare gået….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Yes, det er helt rigtigt. Jeg vil sige, at for mig er det okay, hvis de er 18-19 år, for så er de ofte voksne og har sikker selv sparet op. Men dem, som render rundt med dyre ting i en alder af 13-14 år. I dont get it. De er jo stadig børn!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS PÅ HÅRFARVEN OG EN LILLE REMINDER