LYKKE LI

DET GODE INDLÆG?

 photo blog_zps67e66366.jpg

Kære læsere, så er det endnu engang blevet tid til lidt tankespænd fra min side. Sagen er nemlig den, at jeg, for et par dage siden sad og kiggede bloggens arkiver igennem. Noget af det jeg studsede over var, at for et par år siden (Ja, den har sgu snart levet i 6 år) havde de fleste indlæg omkring 10-15 kommentarer. Det kan jeg hurtigt konkludere, at jeg ikke kan blære mig med længere. Men I er her jo stadig. Det kan jeg både se på mine besøgstal, Facebook, insta, bloglovin osv. Hvis jeg selv skal sige det, så er kvaliteten af indholdet da også blevet en anelse bedre. Når jeg kigger tilbage på dengang, så snakker vi altså 10-15 kommentarer til et outfitindlæg, hvor jeg havde beskåret billedet ved ansigtet og hvor der ikke havde været noget der mindede om fotoredigering ind over.

Nu ved jeg selvfølgelig godt, at der er mere end èt svar på min undren. For det første er det ikke til at kommen uden om, at blogudbuddet er 10-doblet siden dengang og konkurrencen er blevet hårdere. Hvis I ikke får det I vil have fra mig, så kan I med sikkerhed få det et andet sted. For det andet kan det jo egentlig været ret begrænset, hvad der f. eks kan siges om et par billeder af det tøj jeg har på. Man kan naturligvis altid skrive at det er pænt, fint, grimt eller kedeligt men min erfaring siger mig, at I oftest kun smider en kommentar, hvis I har et decideret spørgsmål. For det tredje er jeg jo heller ikke den slags blogger, som lægger op til de vilde debatter eller deler ud af alle mine personlige tanker eller problemer. Ikke at der er noget galt med det – jeg elsker selv at læse det på andre blog og jeg er ofte imponeret over, hvordan nogle bloggere kan formulere sig ualmindelig godt og samtidig åbne op for det hele.

Når jeg f.eks kigger på “hitlisten” inde på bloglovin, kan jeg jo godt se, at det indlæg med LCHF-opskrifter eller gode råd om træning, som topper i disse tider. Men min blog bliver aldrig en mad eller fitness-blog. Med tiden er jeg da også begyndt at inddrage elementer fra hverdagen med opskrifter, bolig, rejser, dybere tanker osv. Siden begyndelsen har teamaet ændret sig en smule og det skyldes naturligvis, at jeg er blevet ældre og har fået udviddet min horisont. Men udgangspunktet omkring personlig stil og smag er da nogenlunde det samme. Forskellen er bare, at I stiller større krav til mig og jeg stiller større krav til mig selv. Jeg kan ikke længere sprænge over hvor gærdet er lavest og spise jer af med et indlæg om de nye strømper, som jeg har købt. Så skal det i hvert fald være nogle revolutionerende strømper eller vinkelen skal have en dybere mening.

Men èn ting som er sikker og vist er, at jeres feedback er den aller største motivation til blogging. Når I er der 100% så er jeg der 100%. Derfor har jeg to simple spørgsmål, som jeg håber at I vil besvare: 1. Hvad får jer til at smide en kommentar på en blog? og 2. hvad synes I, at det gode blogindlæg indeholder?

Håber I vil give jer tid til at svare <3

29 kommentarer

 • Jeg tror jeg kommenterer hvis det afsluttende spørgsmål, som et indlæg ofte ender på, er relevant. Ellers er det oftest især hvis der er tanker i indlægget, som jeg vil reagere på. Et random modeindlæg om “nu købte jeg det, jeg syns , nu skal jeg, jeg vil videre” fanger mig sleeeeet ikke. Hvis der er lagt lidt kræfter i et indlæg kommenterer jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Babes! Først og fremmest vil jeg lige sige TUSIND TUSIND TAK for alle jeres kommentarer til gårsdagens indlæg. SÅ skønt, at I gad at komme med en masse feedback og I kan tro, at jeg er blevet klogere […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Aaaaarj…. Havde skrevet et MEGA langt svar, og så lukkede Safari ned 🙁 Øv, men havde taget mig tid. Magter bare ikke lige at skrive det hele igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   EEEEEEEJJJJ!! HADER når det sker. Øv. Ville ellers gerne have læst det! Vend endelig tilbage, hvis du skulle få lyst 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Bruun Rasmussen

  Jeg smider faktisk sjældent kommentarer, da jeg ofte får besvaret eventuelle spørgsmål vdr. tøj eller andre ting, ved bare at kigge de øvrige kommentarer igennem. Hvis jeg endelig kommentere på noget, så er det fordi, jeg virkelig brænder inde med ris, ros eller andre sager, som jeg føler, at bloggeren skal have at vide 🙂
  Gode blogindlæg indeholder personlighed, humor og inspiration. De bedste blogindlæg er dem, hvor man virkelig kan mærke bloggerens personlighed helt ud igennem ens skærm – så ved man, at det man læser ikke er et opstillet billede eller en kopieret tekst, men noget som er spontant og helt igennem ægte!

  Kommentarer eller ej – jeg får inspiration fra dig efter hvert et indlæg jeg læser. Du har en utrolig afslappet og gennemtænkt garderobe, og jeg nyder at læse om alt fra tøj, sko og tasker til mad, motion og bolig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Tusind tak, Katrine for de kloge ord og selvfølgelig også de søde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • //P

  Det er virkelig et godt spørgsmål!
  Tror som du beskriver, at det er svært at få de helt store kommentarer på et outfitt indlæg er svære at få.
  Jeg tænker nogle gange selv over hvordan man kan inddrage læseren, ved f.eks. at stille spørgsmål indtil emnet/hvad de syntes om en bestemt trend eller ligendende.

  http://aandanimalcity.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg er også en af dem, der sjældent kommenterer. Tror det er fordi, blogs for mig lidt bliver brugt som at bladre i et magasin: Rart at koble af med og ikke mindst få inspiration fra. Og det gør jeg med din blog. Er ret vild med din stil, så jeg synes det er fint at bloggen har fokus på den generelt – så får jeg i stedet de personlige indlæg fra andre blogs. Jeg har også været glad for dine indlæg om Berlin, det var faktisk da du boede der, at jeg begyndte at følge dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Louise

  Jeg synes faktisk, at du allerede laver rigtig gode indlæg. Jeg kommenterer generelt ikke så tit, men det er ikke ens betydende med dårlig kvalitet.

  Jeg tror at vi i hverdagen bliver bombarderet med ting vi skal forholde os til og tage aktivt stilling til. Derfor er man måske ikke så tilbøjelig til at kommentere blogindlæg som før i tidhvor Derudover benytter jeg mig ofte af min mobil, hvor det er vanskeligere at kommentere. Faktisk kan man slet ikke kommentere direkte fra Bloglovin’s app.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Jeg er sikker på at du har ret I det du skriver. Der er ALT for mange ting og det tager jo også tid at skrive sådan en kommentar. Men jeg er rigtig glad for at du gjorde det i dag og TAK for de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Jeg kommenterer næsten aldrig på blogs, og gør jeg er det fordi jeg har et spørgsmål til det der er blevet lagt op som ikke er blevet stillet eller besvaret af andre i kommentarfeltet.
  Et godt indlæg for mig er når der er blevet brugt tid på det, og ikke bare er en lille opdatering som bare SKAL være der, uden noget rigtigt indhold. Jeg er helt vild med outfitindlæggene, da det er god inspiration, men de ligger jo ikke rigtig op til at man skal kommenterer 🙂 Tror som du selv siger at det hænger sammen med det store udbud af bloggere, og måden man blogger på. Spørg I bloggere om noget, så er det også tit at læserne svare igen 🙂 Ligesom nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Debbie..
   Lige præcis. Det er faktisk også kun ved spørgsmål, at jeg selv er aktiv i andre bloggeres kommentarfelter. Netop fordi det kan være begrænset hvad man kan sige om et par outfitbilleder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Må ærligt indrømme at jeg aldrig kommenterer på din blog, da dine indlæg ofte ikke er provokerende eller er så dybe som på mange andre blogs. Dette er ikke kritik, da jeg også er stor fan af din bloggingstil, det er bare ikke det der får mig op ad sofaen og kommentere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Tusind tak fordi du skrev i dag 🙂 Det du skriver er absolut også en af mine teorier. Måske skal jeg bare acceptere at det er sådan det er. Eller også skal jeg begynde at provokere lidt mere 😉 hehe..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Urban

  Uha, hvad der får mig til at kommentere et indlæg?? Jeg læser rigtigt mange blogs ml alt fra mode til madlavning og det er sjældent at jeg lige smider en kommentar, det må jeg hellere blive bedre til!! Men når jeg gør det er det fordi indlægget fik mig til at grine eller at jeg føler at jeg kom endnu tættere på bloggeren.. Elsker personlige og lidt skæve indlæg! 🙂 Jeg kan godt se st det klart er sjovere at blogge når man får lidt feedback.. Du får flere kommentarer fra mig af fremover, det lover jeg.. Er jo helt pjattet med sin blog 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Camilla.
   Jeg kan sagtens følge alt det du skriver. Sådan en bloglæser er jeg jo egentlig også selv. Jeg skal bestemt ikke spille hellig, når det kommer til at smide en kommentar på andre blogs. Jeg må også hellere se at blive bedre 🙂
   GLÆDER mig til at se mere til dig i kommentarfeltet <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Mie. Følger egentlig mest med hos dig, fordi jeg synes, du har en fed stil, og det er ærlig talt sjældent, at jeg lægger en kommentar, “bare” fordi jeg synes, at en blogger har et fint outfit på 🙂 Personlige indlæg, derimod, kan godt få mig til tasterne. Og så skal det måske siges, at jeg oftest læser med fra mobilen (som nu), og synes det er er så besværligt at kommentere herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Men du gjorde det i dag og tusind tak for det <3 og for de søde ord, selvfølgelig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som et hverdags-ritual tjekker jeg Bloglovin, når jeg har pause på mit arbejde eller i min studietid og det gør jeg som oftest på min tablet eller telefon. Det er sjældent at jeg giver mig tid til eller at det overhovedet falder mig ind at svare på blogindlæg i de sammenhænge, fordi det er mere besværligt på både tablets og telefoner end hvis jeg sad bag en computer (som jeg tilfældigvis gør i dette øjeblik:)) – kan det tænkes at disse “mobile devices” kan have en indflydelse på din blogs kommentarfelt, altså at andre af dine følgere heller ikke er så aktive i kommentarfeltet når de bruger sådan en? Det var bare en tanke…

  Nuvel, så kommenterer jeg sjældent blogindlæg medmindre de har bestemte spørgsmål som dette indlæg eksempelvis har. Jeg roser eller “disser” aldrig bloggere på Bloglovin for deres outfits, blogindlæg eller andet – i det at jeg selv mener at jeg anerkender bloggeren, ved at følge dem på Bloglovin’.

  Hvad jeg synes er specielt godt ved din blog er, at når du skriver et sponsoreret indlæg er det ikke indlysende at du rent faktisk reklamerer for et produkt. Nogengange skriver du at “du fik den opgave fra den og den at…”, men dine blogindlæg er oftest skrevet med sådan en snilde, at jeg ikke får en “allergisk” reaktion på at dette egentlig bare er skrevet for at promovere et bestemt produkt. Og så savner jeg bestemt heller ikke nogen ny form for visuelt udtryk på din blog, for den er i top! DETTE er for mig et godt blogindlæg – velskrevet og smukt at se på.

  Sidste ting: Jeg synes det er dejligt, at du har en grænse for hvad der er for personligt at skrive på en blog. Jeg står af med det samme, når en blogger “klager” over deres følgeres kommentarer eller bruger meget tid på følsomme emner. Det er der selvfølgelig mange der sætter pris på, så det er ikke ment som at det er en dårlig måde at skrive blogs på. Det er bare ikke min stil.

  Din blog er skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Rosa..
   Tusind tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive sådan en lang kommentar. SÅ skønt.
   Jeg havde faktisk ikke tænkt over det der med telefonen og Ipads. Det tror jeg da at du har helt ret i.

   Og dejligt at høre at du kan lide mine sponsorerede indlæg – for pokker hvor kan de da være svære at lave 😉

   Tak, Tak, TAK for de søde ord og de mange gode ting, som jeg kan tage til eftertanke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Lige en hurtig kommentar herfra:

  Jeg har overvejet at kommentere/stille spørgsmål et par gange, men da jeg så, at du ikke svarede på Annes spørgsmål (http://wewonder.dk/2014/03/flowers-leather/), har jeg ladt være. Jeg tror det er vigtigt, at alle kommentarer/spørgsmål tages seriøst. Også selvom du ikke har et godt svar på dem.

  Jeg synes, i øvrigt det er en rigtig god blog 🙂 Og tjekker ind hver dag i håb om lidt inspiration til gaderoben. Det vigtigste for mig er billederne og direkte links til, hvor tøjet mv. kan købes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Gitte..
   Er det rigtigt? Jeg har faktisk slet ikke set den kommentar tror jeg, for den slags er da oftest det nemmeste at svare på. Det må være en smutter.
   Og tak for din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det gode indlæg er, i min optik, når jeg kan mærke, at der er brugt tid og energi på indlægget. Ærlig talt er jeg ikke interesseret i at læse blogs, der kun opdaterer for opdateringens skyld. Så for min skyld kunne bloggere holde opdateringerne nede, så længe der var noget reelt indhold eller god inspiration i de indlæg, der så kommer 🙂 Dette bunder nok især i, at jeg alligevel følger mange på Instagram, hvilket de fleste efterhånden gør, og så har jeg sådan set ikke brug for at se det samme billede på Instagram OG bloggen. Så jeg sætter pris på, når en blogger kan adskille de to ting – i hvert fald størstedelen af tiden. Jeg synes det er helt fint, at man til tider samler det, også fordi der jo er folk, der ikke har Instagram, Facebook og Twitter, hvor de også følger bloggere.

  Derudover sætter jeg pris på de bloggere der formår at være originale (og ja, det må virkelig være en udfordring efterhånden), og som gerne vil give lidt af sig selv – for hvis man ikke vil det, så kan jeg jo ligeså godt læse en af de hundrede andre blogs, der tilbyder nøjagtig det samme. Men ligesom der heldigvis er forskel på bloggere, så er der jo også forskel på os læsere, hvilket jo nok gør det endnu sværere for jer bloggere at finde ud af, hvad I egentlig skal gøre, for at ramme bedst (jeg forstår hvorfor det kan være frustrerende til tider ;-))

  Men altså jeg sætter pris på:
  Kvalitet frem for kvantitet. Jeg kan alligevel ikke følge med i alle de opdateringer der kommer, så lidt men godt 🙂
  Personlighed og (og gerne at der er plads til lidt humor også)
  Og så forestiller jeg mig også, at man som blogger er nødt til at finde ud af, hvem man er, og hvem man har lyst til at nå ud til. For bare fordi én blog laver et indlæg med eksempelvis random facts, (jeg siger bestemt ikke det er et dårligt indlæg, men bare et eksempel på noget, der spredte sig flere steder i blogland), og det bliver taget godt imod, så er det jo ikke ens betydende med, at det bliver taget godt imod på lige præcis din (eller en andens) blog 🙂 (jeg synes dog det var meget hyggeligt at læse, så det var bare et eksempel)..

  OK, det her endte måske med at blive lidt blurry, men altså, jeg har fulgt dig siden du havde bloggen sammen med en veninde, og jeg undrer mig faktisk over, hvorfor der kommer færre kommentarer. MEN, jeg får selv lyst til at lægge en kommentar, når jeg føler bloggeren giver en lov til det – altså på den måde at forstå, at når en blogger giver lidt af sig selv, så har jeg også lyst til at gøre det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Sofie..
   Tusind tak fordi du har givet dig tid til at skrive sådan en lang kommentar 🙂
   Jeg er helt enig i det første du skriver og jeg kan også godt selv få nok, hvis en blogger viser det samme på Insta, Facebook OG bloggen. Jeg forsøger også at holde tingene adskilt.
   Og ja, du har så evigt ret i at der er forskel på jer læsere. Det kan også tydelig mærkes og er en kæmpe udfordring.

   Og hvor er det dog dejligt at høre, at du har været med fra starten. Det varmer virkelig. TAK for en super god og konstruktiv kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Louise

  Jeg er en af dem der aldrig kommenterer, det skal være meget vildt og revolutionerende hvis jeg kommenterer men ved sådanne indlæg som dette kan jeg godt lide at tilkendegive min mening. Det fede ved en blog er når det bliver personligt, det er for mig fint nok at den på overfladen og billedemæssigt er fashion men, når en blogger så skriver en sjov hverdags historie omkring hvad der skete da billedet blev taget eller andre ting som er lidt sjove og finurlige. Lige din blog er en af dem som jeg savner lidt mere personlighed fordi, det er ikke så interessant at du har drukket kaffe med din veninde eller at du har været til pressedage men, mere de der små historier som man jo støder på i hverdagen og som egentlig ikke kræver så meget ny tænkning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Maria-Louise..
   Tusind tak for din feedback. Det er virkelig dejligt at høre. Også skøn at den er konstruktiv og absolut noget jeg vil have med mig fremover 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm, det er et ret svært spørgsmål.
  Jeg må sige, at jeg mest tidligere har været den der bloglæser, som kun læser og egentlig måske er helt vild med hvad jeg ser, men ikke får det kommenteret. Dårlig stil et eller andet sted..

  På baggrund af, at jeg kun har fulgt med i et par år, vil jeg sige, at du virkelig er stepped up den sidste tid. Du er en af de bloggere, som jeg nyder at læse indlæg fra, fordi det hele er så ligetil – én man kan relatere til, både i stil og på dine personlige meninger, når disse melder sig, i de mere tunge indlæg.

  Det gode indlæg er for mig et, der er brugt tid og kræfter på. Og det kan man tydeligt læse, når det sker. Fordi der er tænkt lidt videre end bare et outfit eller et mindre tankespænd. Det er for mig, ret interessant at læse.
  Og så elsker jeg hvordan du præsentere dine billeder. Super lækkert.

  Håber, at du kan bruge mine ord positivt og så håber jeg, at jeg bliver lidt bedre til at give skulderklap og kommentarer fremover 😀 for det fortjener du!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Line..
   Tusind tusind tak for din søde kommentar. Det varmer rigtig meget at høre. Virkelig. Håber også at møde dig noget oftere i kommentarfeltet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYKKE LI