Hej bloggen

Long time no see. Eller i hvert fald virkelig lang tid siden, der har været sådan et ægte hej/life/hverdags-indlæg her fra mig. Historien kender vi alle. Instagram og TikTok har taget over, når det kommer til content, og de gode gamle blog-tider er fortid. Eller er de? For et par dage siden så jeg, at Emily delte i sin story, at hun drømte om at blogge igen og overvejede at tage det op, og så sent som for 2 dage siden sad jeg og talte med et par kolleger, der begge nævnte, hvor meget de faktisk savnede at læse blogs. Der kunne jeg kun tilslutte mig, men endda også indse, hvor meget jeg faktisk savnede at blogge.

Hej bloggen 1

Kontakten med jer derude har jeg selvfølgelig stadig på Instagram, og mon ikke der er nogen af jer, som også findes over på TikTok? Alligevel kan jeg bare ikke komme udenom, at jeg savner det her mere dybdegående og ikke mindst skrevne indhold. Jeg har blogget siden 2010 og har altid elsket det. At dele tanker, små historier fra hverdagen, collager, rejseguider, opskrifter, gode tips og alt det der.

Men som I ved, er der kun 24 timer i døgnet, og når man både er en, som dagligt deler ud på Instagram og TikTok OG passer andre freelance-jobs, så vil det nok ikke være realistisk også at tjekke ind med daglige blogindlæg. Men måske et par gange om ugen? Eller måneden? Hvem ved. Uanset hvad, så gad jeg virkelig godt, at det kunne blive en realitet. I dag kunne jo være en start, og det er egentlig derfor, at jeg bare gerne lige vil tjekke ind med et lille “Hej” og en god blanding af status på livet og bare lidt tanker om løst og fast.

Sommerferieplaner – eller mangel på samme

For første gang i mange år skal jeg slet ikke ud og rejse denne sommer. Faktisk vil jeg gå så langt som at sige, at jeg pt. har gang i den kedeligste sommer, jeg har haft i mit voksenliv. Men det er egentlig også ok. I skrivende stund sidder jeg faktisk i et tog på vej mod mit familiesommerhus, hvor jeg skal tilbringe de næste par uger. Så nu håber jeg virkelig bare, at det danske sommervejr begynder at samarbejde en lille smule.

At sommeren endte med at blive sådan lidt småkedelig, er nok bare en god blanding af forskellige omstændigheder i livet. Økonomi, job-situation og at jeg allerede har brugt en stor del af 2024 på at rejse. Men det kan vi lige tage lidt længere nede.

Hej bloggen 3

Mig og mit nye kamera

Hej bloggen 4

Fotojob for Somersby

Hej bloggen 5

Content for Zòcalo

Work life

Work life pt. er på en måde ret meget, som det altid har været og på en anden måde helt anderledes. Med det mener jeg, at jeg stadig er selvstændig og at jeg stadig arbejder med SoMe og content creation.

2023 sluttede lidt dumt for mig, og det betød, at jeg startede 2024 med at trække stikket helt, og i årets første mange måneder lavede jeg ikke specielt meget. Jeg havde brug for at finde mig selv lidt og finde ud af, hvad jeg faktisk gerne vil lave og hvad jeg kunne. Det var dyrt, og min opsparing er heller ikke særlig glad. Men det er jeg nu. Det var det hele værd, og jeg vil ikke ændre noget som helst. Jeg tog bl.a. en måned til Brasilien, og det var sådan en tur, der ændrede alt.

I dag er jeg “back in the game”. Jeg har købt et nyt kamera og genfundet min store interesse for fotografi. Det betyder også, at jeg har været så heldig at få en del fotojobs for kunder, som jeg både er enormt glad for og stolt over.

Derudover har jeg også fået lov til at lave content for Zòcalo-restauranterne, og den kombination af frisk mexicansk mad og madfotografi gør mig virkelig glad.

Hej bloggen 6

Så taknemmelig for, at det her er blevet en del af mit liv (Foto: Michelle.ontheroad)

Viva Las Palmas

Jeg endte med at tilbringe en stor del af Maj-måned på Gran Canaria. Under mit eventyr i Brasilien fik jeg en helt ny omgangskreds i det coliving, jeg boede i, bestående af andre, der også kan arbejde remote. Vi mødtes i Las Palmas hvor vi boede i et kæmpe hus, lavede mad i lange baner, fik nye oplevelser, skabte nye venskaber og opbyggede en midlertidig hverdag. Jeg er simpelthen så taknemmelig over, at Casa Basilico kom ind i mit liv. 

Hej bloggen 7
Hej bloggen 8

SySySy

Jeg er stadig besat af at sy. Det var virkelig en af de bedste ting, jeg fik ud af årene med Corona-nedlukning. Jeg producerer nok ikke flere ting om ugen, som jeg gjorde dengang, så snart jeg har en Miemie-aften eller en weekend uden de store planer, så hiver jeg symaskinen frem. Kjolen her er mit seneste syprojekt, som jeg har lavet ud fra et gammelt sengesæt.

OG hvis nogen af jer sidder med en lille drøm om at komme i gang, så har jeg (I bedste blog-stil) selvfølgelig en lille guide med de bedste syprojekter til nybegyndere.

Hej bloggen 9

Reklamelink: Fra en sjælden sommeraften med kold hvidvin og min nye taske fra & Other Stories

Speak soon, okay?

Jeg tænker, at jeg stopper her for i dag. Jeg havde jo helt glemt, hvor lang tid det faktisk tager at skrive sådan en blogindlæg 😂 Men nu har jeg sommerferie i et par uger (i det omfang man har, som selvstændig) og med den her vejrudsigt, kunne det godt se ud til, at der blev plads til en del skærmtid. Så mon ikke, at jeg kigger ind igen? Hvis I altså stadig er der?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments