Sommerens pæneste badetøj

Sommerens pæneste badetøj 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. ARKET 3. H&M 4. H&M 5. ARKET 6. ARKET 7. ARKET 8. Becksöndergaard 9. Becksöndergaard 10. H&M 11. ARKET 12. & Other Stories 13. H2O 14. H&M 15. Becksöndergaard

Sommeren står for døren og det i sig selv, er jo fuldstændig fantastisk. Jeg ved ikke med jer, men jeg bliver helt varm om hjertet, når jeg tænker på, at det meget meget snart er tid til at tilbringe de varme dage på stranden, ved havnekajen eller måske endda på en god lang rejse til sydens sol.

Men ingen strandtur uden pænt badetøj og derfor har jeg været en tur ude på det store internet og lavet lidt research og efter sådan en tur kan jeg hurtigt konkludere, at udvalget af sommerens badetøj er vanvittigt godt og der er så mange pæne styles, at den største udfordring bliver at begrænse sig.

I indlægget her, har jeg primært fokusere på badedrager (igen, det der med begrænsingens kunst) og et par enkelte bikinier. MEN jeg vil bestemt ikke udelukke, at jeg snart tjekker ind, med et indlæg med fokus på smukke bikinier og måske endda uundværlige stand-accessories. For begge dele findes bestemt derude.

Sommerens pæneste badetøj 2

Reklamelink: Badedragt fra H&M

Hvor finder man det pæneste badetøj?

Hvor man finder sommerens pæneste badetøj, er naturligvis et individuelt spørgsmål, men personling vil jeg virkelig anbefale at kigge forbi H&M.

Ikke nok med, at udvalget er kæmpe stort, så fører de også andre mærker som ARKET, & Other Stories og Monki.

Derudover er priserne helt fornuftige og deres produkter bliver vist på en rigtig god og troværdig måde.

Dronningerne af badetøj

Et brand, jeg også opdagede som værende virkelig stærke på badetøjsfronten er danske Becksöndergaard. Det er faktisk helt vildt, så mange pæne prints de har. Både de helt simple og de lidt mere farverige. Derudover er deres styles også bare super smukke og jeg tror at de fleste vil kunne finde en model, som passer til dem.

Hvis I vil have mere inspiration til sommerens bedste fund, så husk at tjekke mit indlæg, om sommermode 2023, hvor jeg har samlet det hele

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments