Webshop Favourites

Webshop Favourites 1

1. COS 2. Dior 3. Rudolph Care 4. H&M 5. H&M 6. H&M 7. ARKET 8. & Other Stories 9. COS 10. Röhnisch 11. ARKET 12. H&M 13. & Other Stories 14. Röhnisch 15. Hickap 16. COS 17. ARKET 18. COS 19. Enamel 20. New Balance 21. H&M

Så er det blevet tid til endnu en omgang webshop-favoritter. Jeg har igen været en tur ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting, jeg faldt over. Jeg ved ikke med jer, men jeg er pt der, hvor jeg er ved at være HELT færdig med vinter. Jeg trænger til noget lyst, luftigt. Og til tørvejr og til ikke kun at klæde mig praktisk. Og jeg må nok bare konkludere, at det afspejles meget meget godt, her i udvalget.

Men faktisk skal jeg jo slet ikke klage. For sagen er den, at jeg faktisk sætter mig på et fly til Australien, meget meget snart og der skal jeg tilbringe resten af vinteren. Men det kan vi snakke mere om på et andet tidspunkt og I kan jo altid følge med i det hele henne på Instagram.

Men som sagt, så får I lige en håndfuld virkelig fine og “tidlig-forår”sager. Skal jeg udnævne en favorit, så må det næsten blive den smukke smukke blazer fra COS (nummer 9). Nu er jeg jo en ægte blazer-piger og kan næsten ikke få nok af dem. Det afspejler min samling også. Men den her, den er måske lige hvad jeg mangler og intet mindre end helt perfekt. Klassisk, tidløs, oversize og ja, bare virkelig virkelig pæn.

Det perfekte træningstøj

Og så vil jeg lige dele et lille tip med jer. Jeg har nemlig, her for nyligt, fået øjnene op for det svenske brand, Röhnisch, som laver noget af det pæneste og bedste træningstøj. Jeg har netop selv klikket et par styles hjem og det er både ligeså pæn og ligeså godt som man forventer.

Drømmetaske på budget

Og ja, så bliver jeg næsten også nødt til lige at fremhæve den smukke klassiske taske fra ARKET. Modellen har de kørt med i flere sæsoner, men jeg var næsten ved at få kaffen galt i halsen, da jeg spottede den i det perfekte brune ruskind. Og lige som jeg faktisk står og mangler en arbejdstaske…

Den bedste shampoo til tørt hår

Og lige til aller sidst, så vil jeg også lige komme med en lille anbefaling til de af jer, som også går og døjer lidt med trist og vintertørt hår. I sidste måned lavede jeg en lille test, for at finde frem til den bedste shampoo til tørt hår og i den forbindelse, faldt jeg over det her vidunder fra Vichy. Den er intet mindre end et mirakel og formår at forvandle håret fra trist og tørt, til glansfuldt og fugtigt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments