Sæsonens pæneste efterårsjakker og accessories

Sæsonens pæneste efterårsjakker og accessories 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. ARKET 3. ARKET 4. & Other Stories 5. Monki 6. ARKET 7. COS 8. Monki 9. & Other Stories 10. MbyM 11. COS 12. ARKET 13. Monki 14. ARKET

Sæsonens pæneste efterårsjakker og tilbehør

Winter is coming – om vi vil det eller ej. Som en ægte sommerpige, behøver jeg nok ikke at bruge specielt meget spalteplads for at forklare, at det ikke ligefrem er noget, der gør mig glad. Men det er jo en af de ting, vi ikke kan ændre på. Men før vinteren kommer efteråret og det er til gengæld en sæson, der år efter år, overrasker sig med sin skønhed. Ja, det lyder måske lidt højpandet og småfilosofisk, men er der næsten noget smukkere, end når træerne bliver gyldne og brune og når lyset viser sig fra sin smukkeste side og gør alt gyldent? Så skulle det da lige være en dag i Maj måned. Men I ved hvad jeg mener.

Men med efteråret kommer de kolde dage og med de kolde dage, så kommer behovet for at holde sig varm. Præcis derfor, har jeg været en tur ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste efterårsjakker og frakker, som jeg kunne finde. Og selvfølgelig også et lille udvalg af varme accessories, for dem kan man nok heller ikke komme udenom.

Sæsonens pæneste efterårsjakker og accessories 2
Reklamelink: Jakke fra ARKET

En tidløs favorit

Og tillad mig lige at komme med en lille anbefaling. For sidste år anskaffede jeg mig denne jakke fra ARKET og det bliver også den, der kommer til at holde mig varm igen i år og formegentlig også de kommende mange år.

For det første er den bare vanvittig pæn og passer mere eller mindre til alt i min garderobe. For det andet, så er den også ekstremt varm og selv på de koldeste dage, kommer der ikke en vind igennem. Jeg kan godt forså, at de har valgt at lade den være en del af deres kollektion igen, denne sæson.

Aldrig gå ned på accessories

Som sagt kræver den nye sæson ikke kun efterårsjakker. Accessories, der kan holde os varme, kommer vi heller ikke udenom og de er også perfekte til at tilføje et simpelt look, lidt flere deltaljer. Der findes et utal af gode fund derude og jeg kunne lave et indlæg, udelukkende med det. Måske jeg burde gøre det? Alligvel skulle den her fine hat fra COS alligvel med, for den er simpelthen noget af det fineste, jeg længe har set.

Sæsonens pæneste efterårsjakker og accessories 3
Reklamelink: Hat fra COS

Læs også: Webshop favourites

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments